Si eu am un Bose SoundLink Mini dar prima generatie… de putin peste un an deja.
Imi place mult cum se aude, nu sunt mare audiofil, dar cred ca o sa fie urmatorul mare hobby dupa produse Apple. E un pic cam bass-y intr-adevar (nu ca m-ar deranjeaza) cum se zice in general pe net, imi mai aud ciocaneli in usa de la colegii de apartament uneori hi hi
cum ca tot aud vibratii.
E foarte mic si puternic si designul e superb… imi face cu ochiul modelul nou, dar nu sunt sigur daca au upgradat modulul BT din el ca sa se auda mai bine si in ceea ce priveste range-ul… si cat tine realmente bateria.
Ce am aflat “the hard way” si ce te-as sfatui e sa tii minte e ca atunci cand producatorii dau cifre cu privire la cat tine bateria, masuratorile alea le fac undeva la in jur de 50% volum… Cred ca la maxim eu am reusit sa scot 4 ore din el… daca nu ma insel si imi aduc aminte bine… evident presupun ca sunt foarte multe variabile in joc… ca fiecare cantec e diferit si streseaza boxele altfel?
Am avut sansa sa ascult Beolit 15-le in John Lewis in Londra… evident ca nu e cea mai ideala locatie, dar nu ma asteptam sa se auda asa bine si… cu spatialitate (? - habar nu prea am ce zic
), si mi-a placut si A2-ul, si acum cand l-am ascultat recent si mai demult cand investigam achizitia Mini-ului… dar era un pic peste buget la momentul cu pricina. Era pe acolo pe langa si un Mu-so Naim… care te face sa ranjesti ca un copil in ziua de craciun
, dar evident ca nu e portabil deloc… si e o cu totul alta poveste care probabil o sa mi-o permit cand ma apropii de 30 de ani haha
Ce mai e la foarte mare moda acum prin Londra sunt UE Boom-urile… desi mie mi se par aiurea ca design, si in ceea ce priveste sunetul par… sparte… un bas ratacit si treble/highs sunt… average. Nu stiu cum sa-ti descriu exact… nu are un sunet cristalin, se aude ca un speaker no name.
Momentan insa… cred ca urmatorul pas e Sonos… Play:5-ul ala nou e o masinarie incredibil de sexy… si cand job-ul iti mai si da discount la produse… Nu stiu cat o sa pot sa ma abtin
Pe scurt recomand Bose-urile cu mana pe inima, sau in cazul tau as tinde spre Denon dintre cele doua. In cel mai rau caz il returnezi si incerci altceva, am observat chestia asta in retail aici… britanicii sunt campioni la capitolul exercitarii drepturilor lor de consumator… cumpara produse si daca nu sunt ce vor negresit le returneaza si continua cautarea pana gasesc ce vor.