Voltaj power adapter
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Constanţa
Macuser din: 24.12.05

Salut,

Care este voltajul cu care incarca power adapterul de la Apple un iBook? Din cate am gasit pe internet raspunsul ar fi 24V dar am nevoie sa stiu o informatie… sigura smile

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
gangirl - 24 Decembrie 2005 02:04 AM

Salut,

Care este voltajul cu care incarca power adapterul de la Apple un iBook? Din cate am gasit pe internet raspunsul ar fi 24V dar am nevoie sa stiu o informatie… sigura smile

Multumesc.

Te duci frumos la un magazin de electrice și iei un volt-amper-metru și măsori. Costă vreo 10 RON +/- 1-2 lei acolo. Apoi măsori. Eu am o chinezărie, cu baterie, care are și ohm-metru, era vreo cîțiva lei acolo… acum vreo 10 ani… merge încă... Dacă vrei să știi precis…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Mulţumesc pentru răspuns dar întrebarea era care este nu cum să aflu…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

suna la un dealer apple, ar trebui sa iti spuna…

daca aveai mini iti spuneam eu…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Dacă e vorba de adaptorul de 45 W, atunci scoate 24 volți cu un curent maxim de 1.875 amperi ( 24 * 1.875 = 45 W).

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Mulțumesc VAXXi, asta e informația pe care o căutam! Sărbători fericite tuturor!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

de fapt (am mai zis altundeva) 22.5v intre portiunea din fundul mufei si masa, si 2v intre varf si masa.

daca vanezi un transformator de 24.5v 2a, am eu asa ceva de cand inca nu gaseam alimentator la un powerbook.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Cattus Thraex - 24 Decembrie 2005 03:44 AM

Te duci frumos la un magazin de electrice și iei un volt-amper-metru și măsori. Costă vreo 10 RON +/- 1-2 lei acolo. Apoi măsori. Eu am o chinezărie, cu baterie, care are și ohm-metru, era vreo cîțiva lei acolo… acum vreo 10 ani… merge încă... Dacă vrei să știi precis…

E aproape imposibil sa masori cu un voltmetru tensiunea fara a distruge mufa (citeste taia) Poate cu vreo scula superspecializata cu fire subtiri, dar subtiri rau, dar cu chinezarii de 100k nu merge sigur. probat.  grin

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

ba merge, si iti zic si cum. iei un ac de cusut, il mufezi pe ceva fir subtire si apoi izolezi totul cu exceptia varfului pe care il curbezi un pic.

obtii o sonda ieftina care nu iti pune in scurt diversele segmente ale mufei.

asa am masurat eu tensiunile.