1 din 2
1
Netflix acum si in Romania
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

prima luna gratis, ca de obicei

https://www.netflix.com/ro/

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 

vad ca merge sa ma loghez cu contul de US, dar niciunul din filmele pe care le aveam in my list nu apare….probabil nu sunt disponibile

vad in schimb Indiana Jones, LOTR care nu sunt pe US

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Slabut, filme vechi, pana in 2013, 90% din filme le-am vazut. Oricum nu aveam de gand sa raman dupa prima luna, dar acum m-am convins LOL

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Sa nu crezi ca pe US e altfel. Toate filmele care merita vazute le-ai vazut deja. Poate la seriale sa fie altfel, dar la d-alea nu ma uit.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

Calitatea filmelor primeaza..4K cine are pe ce vedea

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere
———————————————————-
Apple Home activat,termostate,lumini si senzori

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

am sa testez luna gratis, vedem dupa aceea

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

Eu folosesc Netflix de peste un an cu cont de US si asa voi ramane. Nu va amagiti, Netflix nu e pentru filme artistice. E pentru seriale. Acolo e punctul forte al celor de la Netflix.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

au o gramada de filme de familie, stand up comedy,
in afara de seriale, unde sunt cei mai tari. am si amazon prime video si netflix. si diferenta e uriasa.

am citit pe net (RO) si impresia e generala: va plangeti ani de zile ca Ro nu e inclusa in lista tarilor civilizate, si cand cineva va da acces, va plangeti ca oferta e slaba, era mai ieftin dincolo la protv unde e gratis home alone de fiecare craciun…
pe netflix gasesti exact ce gasesti si pe torente. daca nu esti dispus sa platesti pentru programe, atunci de ce s-ar plange cineva de selectie???

eu am petrecut zeci de ore pe netflix si as mai avea sute de vazut. am taiat cablul tv si nu mai platest £35 de lire pe luna pentru programe TV “live”. Netflix la £6.99 sau cat e e un bargain. Daca nu platesti nimic pe TV atunci netflix n-are sens vad ca e opinia unanima in Ro… sad.

uitandu-ma pe history numai pe profilul meu am vazut in ultimele 12 luni:
daredevil
better call saul
brooklyn99
narcos
arrested development
It’s Always Sunny in Philadelphia
suits
orange is the new black
house of cards
vreo 10 filme de adulti si vreo 15 de familie
20 de stand up comedy shows

cu un card de 15£ de unlimited cinema si cu iPlayer si 4OD si iTV player acoper si Tv si filme noi si vechi si seriale si desene animate. £30/luna. asta e, tot mai ieftin decat programe tv cu tone de reclame…, chiar si cu DVR.

plus ca netflix pe aTV4 e o placere de folosit, mai ales de cand cu text entry in iOS remote…

Eu zic ca ce face Netflix e fantastic. Deschide drumul catre HBO go, hulu si altele pe care le-as vrea si in Uk la preturi decente.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.05.15

Daca va intrebati de ce cateva seriale , gen House of Cards, nu apar pe Netflix Romania este pentru a nu crea conflict de interese cu posturile TV unde vand produsele proprii.
Probabil asta se va mai intampla, daca piata din Romania nu produce un venit constant pentru Netflix, mai mare decat pretul platit de Televiziuni.

Dar nevertheless astept sa vad o statistica dupa primele 2 luni, cati clienti care platesc serviciul vor ramane.
Mie mi se pare genial ca in curand putem renunta la companiile de cablu TV si putem vedea “on demand”, fara reclame filme/seriale.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10
zeke - 07 Ianuarie 2016 01:56 PM

Daca va intrebati de ce cateva seriale , gen House of Cards, nu apar pe Netflix Romania este pentru a nu crea conflict de interese cu posturile TV unde vand produsele proprii.
Probabil asta se va mai intampla, daca piata din Romania nu produce un venit constant pentru Netflix, mai mare decat pretul platit de Televiziuni.

Dar nevertheless astept sa vad o statistica dupa primele 2 luni, cati clienti care platesc serviciul vor ramane.
Mie mi se pare genial ca in curand putem renunta la companiile de cablu TV si putem vedea “on demand”, fara reclame filme/seriale.

2 luni e prea devreme. Pana afla toata Romania ca Netflix a venit, pana aflat toata Romania ce e Netflix, mai dureaza. Si nici cei de la Netflix nu au vreo asteptare sa aiba un impact in primele luni. Ei gandesc in ani de zile.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.05.12

Eu cred ca ati inteles total gresit.
Netflix NU a venit in Romania, ci global. Deci nu este o lansare oficiala in Romania, ci worldwide.
Nu ca ar schimba ceva ceea ce am spus mai sus, dar pentru cei care spun ca nu avem content din cauza ca ... Romania.
Anyway, in caz ca nu stiati, merge si Hulu la noi acum. Cel putin asa spun cativa useri + Twitter.

Semnătură 

*am multe device-uri Apple si nu simt nevoia sa le expun aici*

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
huk - 07 Ianuarie 2016 12:42 PM

au o gramada de filme de familie, stand up comedy,
in afara de seriale, unde sunt cei mai tari. am si amazon prime video si netflix. si diferenta e uriasa.

alo, aici vorbim despre Netflix in Romania. te-ai uitat sa vezi ce ofera in acest moment?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10
huk - 07 Ianuarie 2016 12:42 PM

pe netflix gasesti exact ce gasesti si pe torente. daca nu esti dispus sa platesti pentru programe, atunci de ce s-ar plange cineva de selectie???

eu am petrecut zeci de ore pe netflix si as mai avea sute de vazut. am taiat cablul tv si nu mai platest £35 de lire pe luna pentru programe TV “live”. Netflix la £6.99 sau cat e e un bargain. Daca nu platesti nimic pe TV atunci netflix n-are sens vad ca e opinia unanima in Ro… sad.

Sunt dispus sa platesc pentru programe, dar nu programe de acum nu stiu cati ani, asa ma uit pe pro tv, ca dau aceleasi filme ca si netflix. Si ca tot vb de home alone, ăăă, nu gasesc pe netflix LOL
Cum a zis cineva mai sus, clar ca netflix nu e pentru filme, iar seriale, inca le lipsesc o gramada de seriale la care ma uit.
Si e cam aiurea sa compari abonamentul de TV din UK, cu cel din romania. 10-12 euro pentru romania e prea mult pentru continutul pe care il ofera netflix in acest moment

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Mie nu-mi place ideea asta de introdus cardul si folosit o luna gratis, cere-mi-l cand ai nevoie nu inainte, asa ca nu m-am inscris si nu pot sa vad ce ofera. Daca aud de vreun serial super tare atunci am sa cumpar o luna si fac un maraton, dar de la breaking bad n-am mai vazut nimic bun. De banii aia (in ro nu se simt la fel ca in uk) prefer sa vad vreo 2 filme pe ecran mare, dar sunt sigur ca nu exista 2 filme bune pe luna in cinema.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Cel mai simplu e sa-ti faci abonament prin itunes (unde ai deja cardul bagat) si iti pui un reminder sa anulezi abonamentul cu o zi inainte sa se termine trialul daca nu iti place.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ah, ok, nu stiam ca merge prin itunes, eram pe web.

Semnătură 

Mcintoshing…

1 din 2
1