iCloud si appstore
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.01.16

Salut,am avut un iPhone 5s cu cont personal de iCloud si l-am vândut ..i-am scos contul ..i-am dar resetare ..tot ...și-a băgat noul proprietar id-ul de Apple ...si când intra in appstore ii apare emailul meu vechi ...ce trebuie sa fac ca sa nu ii mai apăra așa ?mersi,aștept răspuns dacă știe cineva.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Ai făcut ce zice aici?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
nvmarian - 07 Ianuarie 2016 04:36 PM

Ai făcut ce zice aici?

Da tocmai de aici ...si nu inteleg de ce ii apare asa ...la icloud ii apare emailul lui si la appstore ii apare emailul meu…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

Se poate duce in Setari, App Store & iTunes, se uita acolo daca e mail-ul tau si daca e, apasa pe el si apoi o sa ii apara un meniu cu View Apple ID, Sign out, Forgot, Cancel. Pe el il intereseaza Sign out si apoi sa faca sign in cu contul lu ide icloud.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
exco - 07 Ianuarie 2016 08:39 PM

Se poate duce in Setari, App Store & iTunes, se uita acolo daca e mail-ul tau si daca e, apasa pe el si apoi o sa ii apara un meniu cu View Apple ID, Sign out, Forgot, Cancel. Pe el il intereseaza Sign out si apoi sa faca sign in cu contul lu ide icloud.

a facut si asa si tot nu merge…cand da actualizari la aplicatii ii apare emailul meu ...si in configurari are la icloud emailul lui si la appstore & itunes tot eamailul lui ....

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

oare sa isi scoata el contul si sa-l mai bag eu odata si sa-i dau inca o resetare?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10
Ciprian Tabacu - 07 Ianuarie 2016 09:54 PM

a facut si asa si tot nu merge…cand da actualizari la aplicatii ii apare emailul meu ...si in configurari are la icloud emailul lui si la appstore & itunes tot eamailul lui ....

Tu ai resetat tot de pe telefon (ma refer la aplicatii in special)? ca daca ai lasat aplicatii, atunci actualizarile vor fi legate de icloud-ul/apple id-ul tau, ca cu acesta au fost download-ate, cumparate ele

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
exco - 07 Ianuarie 2016 10:46 PM
Ciprian Tabacu - 07 Ianuarie 2016 09:54 PM

Tu ai resetat tot de pe telefon (ma refer la aplicatii in special)? ca daca ai lasat aplicatii, atunci actualizarile vor fi legate de icloud-ul/apple id-ul tau, ca cu acesta au fost download-ate, cumparate ele

Da au rămas aplicații si când vrea sa de a actuliazare ii cere parola de la ud meu Apple ...??cred ca nu am dat bine resetare nu ??ce trebuie sa fac in cazul asta ?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Daca ai lasat aplicatii pe telefon, e ceva normal sa ii ceara ud apple cu care au fost descarcate. Data viitoare cand il vinzi dai restore.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.05.15

Salut ,

La reset nu da reset-ul simplu. Alege optiunea din Setting - General - Reset - Erase all content and settings.

Spor

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
Ciprian Tabacu - 07 Ianuarie 2016 10:50 PM

cred ca nu am dat bine resetare nu ??ce trebuie sa fac in cazul asta ?

Ii zici să șteargă aplicațiile pentru care-i cere parola ta.

Ai gresit la pasul 5:
Revino la Configurări şi atinge General > Resetaţi > Ştergeţi conţinutul şi configurările. Dacă ai activat funcţia Găsire iPhone, poate fi necesar să introduci ID-ul Apple şi parola.
Acolo cred că ai selecționat “Resetați toate configurările”.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 08.05.15

Poti sa mai faci ceva.
Din contul iCloud la My Devices, poti sa stergi device-ul pe care nu il mai vrei configurat cu acel account.
Teoretic dupa un simplu restart al device-ului ar trebui sa se stearga contul tau.

Spor

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 

Mulțumesc mult la toți pentru răspunsuri , am rezolvat 😅.