Salut,am avut un iPhone 5s cu cont personal de iCloud si l-am vândut ..i-am scos contul ..i-am dar resetare ..tot ...și-a băgat noul proprietar id-ul de Apple ...si când intra in appstore ii apare emailul meu vechi ...ce trebuie sa fac ca sa nu ii mai apăra așa ?mersi,aștept răspuns dacă știe cineva.
Se poate duce in Setari, App Store & iTunes, se uita acolo daca e mail-ul tau si daca e, apasa pe el si apoi o sa ii apara un meniu cu View Apple ID, Sign out, Forgot, Cancel. Pe el il intereseaza Sign out si apoi sa faca sign in cu contul lu ide icloud.
Se poate duce in Setari, App Store & iTunes, se uita acolo daca e mail-ul tau si daca e, apasa pe el si apoi o sa ii apara un meniu cu View Apple ID, Sign out, Forgot, Cancel. Pe el il intereseaza Sign out si apoi sa faca sign in cu contul lu ide icloud.
a facut si asa si tot nu merge…cand da actualizari la aplicatii ii apare emailul meu ...si in configurari are la icloud emailul lui si la appstore & itunes tot eamailul lui ....
a facut si asa si tot nu merge…cand da actualizari la aplicatii ii apare emailul meu ...si in configurari are la icloud emailul lui si la appstore & itunes tot eamailul lui ....
Tu ai resetat tot de pe telefon (ma refer la aplicatii in special)? ca daca ai lasat aplicatii, atunci actualizarile vor fi legate de icloud-ul/apple id-ul tau, ca cu acesta au fost download-ate, cumparate ele
Tu ai resetat tot de pe telefon (ma refer la aplicatii in special)? ca daca ai lasat aplicatii, atunci actualizarile vor fi legate de icloud-ul/apple id-ul tau, ca cu acesta au fost download-ate, cumparate ele
Da au rămas aplicații si când vrea sa de a actuliazare ii cere parola de la ud meu Apple ...??cred ca nu am dat bine resetare nu ??ce trebuie sa fac in cazul asta ?
cred ca nu am dat bine resetare nu ??ce trebuie sa fac in cazul asta ?
Ii zici să șteargă aplicațiile pentru care-i cere parola ta.
Ai gresit la pasul 5:
Revino la Configurări şi atinge General > Resetaţi > Ştergeţi conţinutul şi configurările. Dacă ai activat funcţia Găsire iPhone, poate fi necesar să introduci ID-ul Apple şi parola.
Acolo cred că ai selecționat “Resetați toate configurările”.
Poti sa mai faci ceva.
Din contul iCloud la My Devices, poti sa stergi device-ul pe care nu il mai vrei configurat cu acel account.
Teoretic dupa un simplu restart al device-ului ar trebui sa se stearga contul tau.