Macbook Air Design Grafic
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.01.16

Salutare, sunt nou pe acest forum. Aș avea o întrebare:

Doresc să îmi schimb laptopul actual și să merg către un Macbook Air 13. Motivele pentru care aș alege acest laptop sunt:

1. Bateria ține foarte mult, îmi place acest aspect la un laptop întrucât călătoresc și de multe ori iau laptopul cu mine când merg undeva (facultate, conferințe etc.);
2. Designul laptopului - asăectul este foarte elegant, consider că e mai aspectuas decât Macbook Pro.
3. Portabilitate - daorită dimensiunilor poate fi transportat destul de ușor.
4. Preț: este un laptop mai ieftin decât cealaltă variantă Macbook Pro.

Chestia este că eu lucrez și în design, folosesc programe precum photoshop și illustrator. Întrebarea mea este dacă cineva dintre voi mai folosește astfel de softuri pe un MAcbook Air 13 de 4gb, versiunea din anul 2015 și ce observații puteți avea asupra acestui aspect. În prezent am un sony vaio cu aproximativ aceleași specificații plus o placă video dedicată pe care pot rula photoshop fără probleme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 28.02.15

Daca vrei pentru design (PS, AI, ID..) ia-ti un Macbook Pro Retina 13. Minim sa aiba 8GB. Nu o sa regreti. Si eu am fost pus acum un an in situatia ta si nu regret.
Ai putere mult mai mare de procesare si se misca mult mai bine.

Semnătură 

 MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014, i5 2.6-3.1 Ghz, Intel Iris 1536 MB , 16 GB RAM, SSD 128GB + JetDrive 330 128GB)
 Hackintosh - Z370 HD3P, i7-8700K, 16GB DDR4 Sport LT, GTX 1060 6GB
 iPhone 8 Plus (256GB)
 Watch Sport 42mm
 iPhone 7 RED (128GB)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

La fel te sfatuiesc si eu, plus ca ai un ecran spectaculos.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.01.16

De acord cu voi. Aș mai avea o întrebare: dacă o să comand de pe net un laptop, se poate accesa o garanție mai eficientă decât cea default? Un fel de asigurare.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Garantia cred nu cred ca poti sa o “imbunatatesti”, dar poti sa o prelungesti. Cei de la media galaxy au vrut 10% din pretul produsului pentru inca 2 ani pe langa garantia de un an. Si totusi te-as sfatui sa comanzi de la niste magazine cat de cat recunoscute.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]