probleme bluetooth
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 29.11.05

sunt fericitul posesor al unor periferice bluetooth Apple(mouse si keyboard) dar din cand in cand mai folosesc si mouse-ul laser MX1000 de la logitech(pt WOW) si am o problema, ca de cate ori intru in ORICE joc blizzard(diablo, starcraft, warcraftII, III, WOW) mi se dezactiveaza bluetoothul pana si in panoul System preferences dispare cu totul icoana si meniul de bluetooth. Le-am scris celor de la blizzard si ei zic ca au testat jocurile cu bluetooth si ar merge. Poate fi vb de preferintele de la Logitech cele care imi dau BT peste cap? chiar daca nu rulez vreun joc, bluetoothul mi se deconecteaza mereu, la 10-15 cm de iMacG5 zice connection lost, atat la tastatura cat si la mouse? mai folosesc uneori si mighty mouse. E chiar asa de mare disconfortul dintre drivere incat se dau afara unul pe altul? cel putin asa ceva am inteles citind alte discutii despre moushi si bt. As dori clarificari

Semnătură 

Apple: PPC7500/1Ghz-G4/10.3.9(cu XPostFacto),
Powermac G4 2x1,8 Ghz/10.4.11,
MacBook unibody(early2009)/2,4Ghz/10.9.5
Ea: Mini(2009) 2,66Ghz C2D/10.9.5
Think different!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Chiar nimeni nu se stie cu bluetooth-ul?

Semnătură 

Think different!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai incercat niste baterii mai noi? nu poti pierde conexiunea la 15 cm…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
dacuBurebista - 28 Martie 2007 11:44 AM

ai incercat niste baterii mai noi? nu poti pierde conexiunea la 15 cm…

Chiar nu vrei sa imi citesti enuntul problemei? Testele le-am realizat cu baterii noi noutze. Se pare ca e conflict de drivere/bluetooth si speram sa ma lumineze cineva… Am dat cat de multe detalii am putut. Cei de la Macsupport Blizzard ziceau ca probabil de vina sunt 3rd party drivers. Intuiesc ca ar putea fi de vina LCC al celor de la logitech, dar sunt completely clueless. Speram sa se fi lovit cineva de asa ceva… As vrea totusi sa folosesc mouse-ul laser concomitent cu tastatura pe bluetooth… cred ca e totusi o dorinta rezonabila…

Semnătură 

Think different!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

... ma scuzati…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

E clar ca nu s-a lovit nimeni de problema, altfel ai fi obtinut un raspuns exact din prima zi. Daca ii dai de cap, da-ne de stire sa invatam si noi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
walldorfb - 17 Martie 2007 07:51 PM

sunt fericitul posesor al unor periferice bluetooth Apple(mouse si keyboard) dar din cand in cand mai folosesc si mouse-ul laser MX1000 de la logitech(pt WOW) si am o problema, ca de cate ori intru in ORICE joc blizzard(diablo, starcraft, warcraftII, III, WOW) mi se dezactiveaza bluetoothul pana si in panoul System preferences dispare cu totul icoana si meniul de bluetooth. Le-am scris celor de la blizzard si ei zic ca au testat jocurile cu bluetooth si ar merge. Poate fi vb de preferintele de la Logitech cele care imi dau BT peste cap? chiar daca nu rulez vreun joc, bluetoothul mi se deconecteaza mereu, la 10-15 cm de iMacG5 zice connection lost, atat la tastatura cat si la mouse? mai folosesc uneori si mighty mouse. E chiar asa de mare disconfortul dintre drivere incat se dau afara unul pe altul? cel putin asa ceva am inteles citind alte discutii despre moushi si bt. As dori clarificari

Deconectarea bt ÎN ORICE JOC nu e normală. Ai instalat vreun driver suplimentar Logitech? Dacă da, poate fi cauza necazului, multe drivere sînt insuficient testate și intră în conflict cu sistemul. Dacă stau să mă gîndesc bine, numai acel driver poate fi cauza.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Amintisem pe parcurs de driverele logitech LCC instalate cu mouse-ul laser. Voi urmari sa le elimin, probabil tot dupa ce imi voi fi facut si un nou user admin si il voi fi aruncat pe cel vechi la gunoi, pt a ma scapa de orice scame ce mai persista in el, asa cum ii venisem si powermacului g5 de hac in privinta problemelor cu tastatura.

Semnătură 

Think different!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Se stie ca driverele de Mac de la Logitech sint penibile.
Daca te dai la ei pe customer support, te crucesti.
Si sint notorii prin faptul ca dau cu tifla userilor de Mac.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

Deci: pe powermacul 2XG5 2.7Ghz am pus un bluetooth extern D-Link.
Au aparut problemele mentionate, avand instalat si LCC(Logitech Command Center) de la logitech. Aparuse peoblema tastaturii, am facut alt user admin, sters cel vechi, rezultat-EVRIKA: doi iepuri dintr-o lovitura: recunoste toate tastele, iar bluetooth-ul merge impecabil!
Deci eu zic ca problemele nu sunt cu adevarat de la drivere ci de la modul cum gestioneaza userul diferitele drivere. Eu inclin sa cred ca la Apple e problema si de aia nu mai dau cei de la Logitech 2 bani pe userii de mac, finca (zic eu sau cred ei) nu sunt vinovati ei.
Oricum, dupa 2 probleme rezolvate prin user nou, am una noua: cum regasesc docomentele mele vechi legate de primul user (cel sters)?

Semnătură 

Think different!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Complet gresit: problema NU e de la Apple, ci de la driverele instalate de vechiul user!
Fii atent, ti-am mai raspuns o data! dar, daca vei intreba acelasi lucru in trei rubrici diferite, n-am sa te pot prinde din urma sa te lamuresc! Ti-am raspuns la chestia cu pramul, nvramul etc!