Am (originale, în bună parte):
MAC OS 8.0 (original, cumpărat personal USA)
MAC OS 8.1 (ultimul instalabil și pe 68 K, știați?)
MAC OS 8.5
MAC OS 8.6 (originale, de ibook și imac)
MAC OS 9.0
MAC OS 9.1 (original, cumpărat USA personal)
MAC OS 9.2.1
MAC OS 9.2.2
Cine dorește? Caut 7.5 și 7.6, le-am avut, am ignorat să le copiez, cui le-am dat le-au pierdut… 7.6 era românizat 100 %, aș fi recunoscător… Ah, le-am avut în mînă, ale mele, le-am dat, nu eram conștient…
Mulțumiri.
link, please, eu nu l-am găsit! este și 7.6 RO? dora habar, n-are, Grup Transilvae de asemenea… deși de acolo îl luasem, parcă, sau de la IRIS formula veche, iacă am uitat…
E o lista lunga de tot cu software vechi, Mac OS 6 si 7 se gasesc pe undeva pe acolo. Sunt puse cam alandala, cu niste update-uri primele, dupa care apare si un 7.5.3 “intreg”.
E o lista lunga de tot cu software vechi, Mac OS 6 si 7 se gasesc pe undeva pe acolo. Sunt puse cam alandala, cu niste update-uri primele, dupa care apare si un 7.5.3 “intreg”.
Mersi, s-a notat. Acum îmi dau seama că Sergiu îmi dăduse ceva din astea, cred că le-am rătăcit pe undeva, dar musai să le găsesc. Cele bune, Sărbători fericite.
Doar 7.0 si 7.5 (7.5.3) sunt free
7.1 si 7.6 care sunt si utile - inca nu au fost date la free.
Eu am avut un CD de 7.6 RO in mana (inainte sa am mac) si am fost stupid si l-am copiat aiurea. Si nu mai am cum sa fac rost de el - ca si eu il caut.
Stie cineva, Apple distribuia oficial Mac OS 7.6 ROMANIAN? Sau era vorba de o localizare care circula pe la noi de la om la om?
Performa achiziționată de mine prin 1997 în schimbul unui PC avea 7.6 Romanian, un CD roșu. De aia mă oftic, am uitat să-ml copiez CD-ul ăla, care a ajuns la Bogdan Vasilescu (Transylvae), dar care nu-l mai are.
legat de os 7-9…ma intereseaza, este cineva care stie cum pot pune pe mac mini os9? de dragul amintirilor…
MAC OS 9.x bootabil se mai poate instala doar pe mac-urile mai vechi, pe o partiție separată de Tiger sau de Panther, care nu mai suportă dual boot pe aceeași partiție. Pînă la Jaguar, mergea și pe aceeași partiție pe mac-urile g3. Dacă ai sau nu un mac cu mac os 9 bootabil (de pe CD, emulatorul livrat cu mac os x nu e bootabil independent, din păcate) trebuie încercat cu un CD 9.x. Dacă zice că nu se poate instala, asta e. Doar ca emulator.
Toate computerele facute incepand cu ianuarie 2003 booteaza NUMAI in Mac OS X. Este o limitare hardware impusa de faptul ca Apple a renuntat sa mai adauge in OS 9 suport si drivere pentru ultimele generatii de componente si tehnologii. Exceptie fac unele eMac-uri care inca mai booteaza 9.