Exista numai un update 7.5 -> 7.5.1, ceea ce m-ar face sa cred ca versiunea in limba romana a fost 7.5 si nu 7.6. Deci 7.5 a fost sigur românizată, altfel nu ar fi existat acel update 7.5.1, dar eu mă întreb dacă Apple a mai făcut şi un 7.6 Romanian după aia. Ştiţi voi sigur că a existat şi un 7.6 Romanian?
Exista numai un update 7.5 -> 7.5.1, ceea ce m-ar face sa cred ca versiunea in limba romana a fost 7.5 si nu 7.6. Deci 7.5 a fost sigur românizată, altfel nu ar fi existat acel update 7.5.1, dar eu mă întreb dacă Apple a mai făcut şi un 7.6 Romanian după aia. Ştiţi voi sigur că a existat şi un 7.6 Romanian?
nu pun capu’ la bătaie, dat țin minte că Performa luată prin 1997 avea 7.6 Romanian. era acolo Cătălin, actualmente la Dora în parohie, dar nu mai ține minte nici el. Oricum, Dora mi-a zis că nu mai are așa ceva, deși sigur a avut, pe vremea IRIS, în 1997. Posibil să fi fost 7.5 + upgrade la 7.6.
Am un 7.5 RO, de la batranul Performa. Intr-adevar, era in romana meniul. Imi aduc aminte ca una din versiuni (nu mai tin minte cum faceai sa apara cine a facut dezvoltarea) era facuta de Irina Stamatoiu, o fosta colega de la FCE (Fabrica de Calculatoare Bucuresti).
Tudor, de ce mesajul tau cu “fac apel’ din pagina de start a forum-ului, nu permite raspuns direct? Apare; ” Forum home Error”
Salutare tuturor,
E prima data cand scriu pe forum. Am vazut ca se gaseste pe la voi versiunea 8.6 a sistemului de la Apple. Cum facem sa o pot achizitiona si eu?
adresa mea de mail: . si telefon 0722-592 293. Sunt din Constanta. Multumesc.
Salutare tuturor,
E prima data cand scriu pe forum. Am vazut ca se gaseste pe la voi versiunea 8.6 a sistemului de la Apple. Cum facem sa o pot achizitiona si eu?
adresa mea de mail: . si telefon 0722-592 293. Sunt din Constanta. Multumesc.
Salutare tuturor! Am de putin timp un Powerbook G3 si as avea nevoie sa gasesc un cd cu soft MAC OS 9.2. Ma poate cineva ajuta? Sau o recomandare de la voi ce MAC OS mi-ar merge cel mai bine pe el? Mentionez ca are procesor la 250 Mhz, 160 Ram 4Gb Hdd.. Si daca tot m-am pus pe cereri un Office de Mac aveti? Si inca o intrebare…Cred ca v-am exasperat.. Cum configurez reteaua la el…Am gasit doar IP si Subnetmask, dar Gateway? Si cum schimb Mac-ul de la placa de retea (adik sa il clonez ca la PC)? Sper ca ma veti ajuta si pe mine…Va multumesc anticipat si numai bine!!
Pai totusi…ma gandeam si eu ca am doar HDD de 4 Gb (si stiu ca ultimele versiuni sunt pe un DVD) si n-am loc…Eu zic ca o versiune mai slabutza ar fi ok ca sa nu se miste nici greu…Dar voi stiti mai bine…Eu sunt nou in ale Apple-urilor…:) Si un Office ceva se poate? Mersi frumos de raspuns!
Pe un HDD de 4 Gb incape si Tiger-ul bine daca nu instalezi decat ce iti trebuie - fara developement, X11, drivere de imprimante care nu le ai si toate limbile pamantului.
Office este acum chiar la reducere: http://www.macgallery.ro/categorie.php?id=72
Hello din nou…Vroiam sa va anunt ca am reusit marea performanta de a realiza un Interent Sharing intre PC si MAC…:) Merge putin cam greu netu’ pe Powerbook dar merge…Ce intreb acum…:) Nu pot sa imi iau de nicaieri de pe net update-uri de la Mac os 9.1 la 9.2?
Hello din nou…Vroiam sa va anunt ca am reusit marea performanta de a realiza un Interent Sharing intre PC si MAC…:) Merge putin cam greu netu’ pe Powerbook dar merge…Ce intreb acum…:) Nu pot sa imi iau de nicaieri de pe net update-uri de la Mac os 9.1 la 9.2?
ba da, daca esti pe internet, ar trebui sa le vada automat (nu mai tin minte, nu-l mai folosesc de mult timp in varianta ‘stand-alone’. La adresa http://www.info.apple.com/support/oldersoftwarelist.html#system
vei gasi pt cele anterioare lui MAC OS 8; pt MAC OS 9.x, daca te duci pe versiontracker.com, sectiunea mac os 8/9, si dai la motorul de cautare mac os, vei gasi ceea ce am gasit eu la
desi e meci joi seara, poate vii totusi la Salamandra, noi aia care punem viata normala inaintea unui meci, iti stam la dispozitie. te asigur ca e mult mai simplu decat prin web