Problema microfon Iphone 4s in timpul conversatiei
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 25.01.16

Detin un Iphone 4s de 16 gb de aprox 2 ani, in acest timp nu mi-a facut nici o problema, a mers impecabil, nu a dat semne de erori sau alte cele.
De o saptamana insa, nu ma aude cel cu care vorbesc, iar daca pun pe speaker se aude perfect. Nu e vorba ca nu se aude deloc, insa celalalt aude niste sunete destul de ciudate, ca la o centrala telefonica, un bazait insuportabil, iar eu ma aud groaznic, la volum foarte mic. Inainte de a avea aceasta problema aveam iOS 7.1.2 si am zis sa-i dau upgrade la ultima versiune, insa tot la fel se aude. O fi oare ceva de la soft sau de la microfon? Sau sa vad la operatorul telefonic care este problema?

Semnătură 

Macbook Pro Mid 2012 Unibody, Intel i7 @ 2,9 Ghz, 8 GB ram
Iphone 4s 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Fa o inregistrare de test cu Voice Memos.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am facut, se aude extrem de incet, gen un 2-3%!!

Semnătură 

Iphone 4s 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Repeta testul cu castile (cu microfon) conectate, daca le mai ai.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Baieti, nu am castile la mine sunt la prietena mea, nu pot verifica, insa banuiesc ca se aude pe casti. Oare sa-l duc la un service sa-i faca o curatare calumea? poate i-a intrat praf pe-acolo?

Semnătură 

Iphone 4s 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.04.16

Salut, daca vrei sa rezolvi problema microfonului, trebuie schimbat felx Conector Alimentare, ce contine microfonul principal, conectorul butonului home, si contactele de la sonerie; buzzer…. costul componentei este de maxim 60 lei cu transport inclus pana la tine acasa, si mai ai nevoie de indemanare, rabdare si doua surubelnite.
1. pentalobe.
2. philips.
Scuze pentru intarziere.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

La mine (iphone 6) dupa ce am dat update la ios 9.3.1 nu se mai auzea deloc in apeluri. Eu am rezolvat problema dandu-i reset sa setari.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]