Probleme touchscreen iPad Air2
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Sunt la al doilea iPad Air2 care are aceeași problema. Când îl pun la încărcat (folosind chargerul original), touchscreen-ul o ia razna, scrierea unui text devine un calvar, apar întârzieri la input, litere mâncate, altele dublate… La Real Racing 3 apar momente în care accelerația nu mai funcționează (folosesc setarea de accelerație manuală, pedală pe ecran)... apar tot felul de probleme de acest gen în utilizare, exemplele enumerate fiind cele mai clare.
Sunt curios dacă mai sunt persoane care se lovesc de aceeași problemă NUMAI cand iPad-ul se află la încărcat. Când îl deconectez de la charger nu mai am nici o problemă.
Am schimbat iPad-ul în garanție, sunt tentat să merg iar să-l schimb, dar mă tem că toate iPad Air2-urile au această problemă.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.08.08
amenono - 31 Ianuarie 2016 12:41 AM

Sunt la al doilea iPad Air2 care are aceeași problema. Când îl pun la încărcat (folosind chargerul original), touchscreen-ul o ia razna, scrierea unui text devine un calvar, apar întârzieri la input, litere mâncate, altele dublate… La Real Racing 3 apar momente în care accelerația nu mai funcționează (folosesc setarea de accelerație manuală, pedală pe ecran)... apar tot felul de probleme de acest gen în utilizare, exemplele enumerate fiind cele mai clare.
Sunt curios dacă mai sunt persoane care se lovesc de aceeași problemă NUMAI cand iPad-ul se află la încărcat. Când îl deconectez de la charger nu mai am nici o problemă.
Am schimbat iPad-ul în garanție, sunt tentat să merg iar să-l schimb, dar mă tem că toate iPad Air2-urile au această problemă.

Salut,

Eu am iPad Air 2 si l-am luat cu doua degete de un colt de pe birou sa il pun in pat si a plesnit ecranul….. este penibil, sincer, iar dragii de la iStyle sau Noumax s-au distrat pe seama mea, spunandu-mi ca e ciudat cum arata plesnit, dar e vina mea…..
Am avut toate iPadurile la rand si mini si am dormit pe ele si am 95 kg si nu au patit nimic…. la Air 2 in schimb, ceva este. In primul rand ca au sudat digitizerul de display, ca sa coste 250 Eur inlocuirea si nu 250 ron, ca la Air 1, cica asta ca sa il faca mai subtire.
Probabil ca au facut totul mai subtire si trebuie sa il purtam ca pe oua acum.

Semnătură 

Today is the best day. You don’t know what you will get tomorrow !