Am macbook-ul 3.1 din semnatura si am vrut sa imi sterg niste chesti ce mi-au aparut in icloud ca sa imi eliberez spatiu si nu mai pot numai daca am 10.8.x atasez imagini, am vrut sa descarc ceva din App Store la fel cere o versiune mai noua de OS, pozele de pe iPhone nu le mai sincronizeaza in icloud pe macbook, ce-i de facut? il sparg ca de vandut …nu iau mai nimic pe el, versiune mai noua de OS X nu suporta, ce soluti imi recomandati?
Buna seara, e ceva greșit la tine acolo.Am aceleași model de laptop pe lingă altele mult mai noi. Si nu am avut așa probleme. Verifica mai odată ceea ce vrei sa faci poate e ceva greșit. SINT programe noi si altele…care într-adevăr necesita un sistem de operare mai nou dar eu personal sint incintat de laptop ( e laptopul meu de suflet),este într-adevăr vechi Dar își face treaba bine. Poate ai alt backup de la alte deviceuri/alte sisteme de operare.
O seara frumoasa
iCloud drive a aparut cu iOS 9 si OS X10.11, lui ii cere minim iOS 8 si OS X 10.10. Nu cred ca are legatura daca e activat sau nu.
Are legatura, pentru ca se vede clar in screenshot ca nu are Yosemite, ci un sistem mai vechi
Chiar daca a aparut iCloud Drive cu 10.11, zice foartre clar si pe site-ul apple, ca ai nevoie de minim iOS 8 si Yosemite pentru noul iCloud https://support.apple.com/en-us/HT204025
iCloud drive a aparut cu iOS 9 si OS X10.11, lui ii cere minim iOS 8 si OS X 10.10. Nu cred ca are legatura daca e activat sau nu.
Are legatura, pentru ca se vede clar in screenshot ca nu are Yosemite, ci un sistem mai vechi
Se vede clar care un sistem mai vechi, adica Yosemite, da. iCloud Drive a aparut cu El Capitan. De aia am zis ca poate nu e compatibil.
Sorry, is adormit :
Se vede clar ca are un sistem mai vechi, adica Lion. Si iCoud Drive a parut cu El Capitan. De aia am zis ca poate nu are legatura ca lui ii cere Yosemite.
iCloud Drive are nevoie de Yosemite si iOS 8, de aici am dedus ca poate a trecut la iCloud Drive.
Ca sa raspund la intrebarea colegului cu problema, da, e cam expirat Mac OS Lion, 4 ani au trecut repede xD