Problema backup
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Suceava
Macuser din: 25.05.14

Acum doua saptamani tatal meu si-a spart telefonul, un iphone 6, dupa ce l-a reparat, displayul a inceput sa faca probleme, asa ca fratele meu i-a dat telefonul lui, un iphone 6s. Fratele meu m-a rugat sa ii salvez datele, si i-am facut un backup. Acum dupa ce fratele meu si-a luat alt telefon m-a rugat sa ii pun datele inapoi pe telefonul nou, insa cand dau sa pun backup-ul pe el imi da eroare. Va rog ajutatima, poate se poate face ceva.

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPad pro [32Gb Wi-Fi-Cellular]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Am reusit sa recuperez majoritatea datelor din acel backup, am gasit o aplicatie dupa multe ore de cautat care m-a ajutat foarete mult. Aplicatia folosita se numeste:
Syncios

Semnătură 

 Macbook pro 13” Late 2016 [i5 2 Ghz @, Intel Iris Graphics 540 1536 MB , 8 GB RAM, SSD 256Gb ]
 iPhone XS Max [256 Gb]

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Iti multumesc pentru aplicatie, sper sa ma ajute sa ajut un amic din alta tara care are numeroase backupuri insumand vreo 110GB smile Treaba dificila de facut prin TeamViewer dar asta e situatia.

Mersi inca o data pentru app

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

In zilele de astazi este este destul de greu sa gasesti o aplicatie de genul asta care sa merga cat de cat ok, adica sa isi faca treaba. Pe mine m-a ajutat extrem de mult, am reusit sa scot datele esentiale (peste 2300 poze, contacte, mesaje, notite) dintr-un back-up corupt, pe langa asta are un meniu extrem de simplu, si iti extrage datele intr-un format potrivit. Sper sa iti fie folositoare, pentru un user normal ca mine a fost.

Semnătură 

 iPhone XS Max [256 Gb]

‹‹ Baterie descarcata 6S      Huse Iphoane ››