Dieta sau rationalizare ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Am incercat trei diete in decursul timpului.Care au dat rezultate cit timp puteam sa le tin si atit.
Ce am observat este ca privarea de anumite alimente provoaca stress asupra psihicului si organismului.
Nocio dieta nu am putut sa o urmez ani.
Cum ajungeam la greutatea dorita incepeam sa ma alimentez mai normal si cu timpul ma ingrasam mai mult decit slabeam.
Urcusurile si coborisurile astea m-au obosit, parca nu gasesc un echilibru intre ce trebuie si cit sa maininc si greutate.
O ruda care este si medic mi-a spus sa maninc din toate dar cumpatat,de 7 luni nu mai beau sucuri carbogazase si nu le simt lipsa.In prima saptamina renuntind la colea am slabit 4,5 kg.
In continuare caut o solutie sa ma satisfaca pe termen lung.Lucrul la birou si anturajul alimentar ce decurge de aci nu e sanatos.

http://www.dailymotion.com/video/x2cuv9f_the-men-who-made-us-thin-part-1-of-4_school

Voi ce ati incercat, ce a dat rezultate si care este filosofia din spatele unei greutati si sanatati de lunga durata?

Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Nici o dieta nu functioneaza daca nu e dublata de exercitii fizice cu transpiratie multa. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ducand un trai echilibrat, reusesti sa te tii la distanta de cardiolog wink Si inca ceva: renunta la dulciuri, le poti inlocui cu fructe, iar masa de seara cel tarziu la ora 18.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Mie care n-am fost niciodata gras mi se pare tare natural totul si explicatiile inutile, dar poate vrei sa vezi ce are omul asta de spus, care a fost candva un couch potato. https://m.youtube.com/watch?v=7a8rRCT7wiw

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

O carte foarte buna pentru cei care dau astfel de intrebari (dieta sau ce o mai fi…)
consider ca acest autor iti va da harta si compasul:
http://www.libris.ro/greutatea-ideala-metoda-usoara-a-lui-allen-carr-HUM978-973-50-3146-6—p374352.html?utm_source=2parale&utm_medium=feed&utm_source=2parale&utm_medium=ProductStoreData&utm_campaign=ada2c7e9c

vezi ca baiatul propus de @.ral:cr are o gramada de video-uri pe youtube, iti recomad sa te uiti la mai multe.
Si inca ceva daca cumva luand-o pe cararea raw veganismului vei auzi de Ligia Pop…..atunci ar fi bine s-o ingnori, deoarece nu este o raw vegana 100% si iti da sentimentul ca a fi raw vegan este foarte scump si ai avea nevoie de tot felul de
scule de bucatarie (slow cookere, storcatoare, blendere) pe care ea le vinde in magaznul sau online, tot ea te sperie cu lipsa de B12 supliment pe care iarasi il vinde in magazinul sau.

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 28.11.11

In primul rand dietele nu se tin dupa ureche. Viziteaza un medic nutritionist, iti va face niste analize, te va masura, etc, si el este in masura sa-ti stabileasca o dieta cu alimentele necesare tie.
Apoi, renunta la carnea de porc, fainoase, prajeli. 1-2 felii de paine la masa, carne alba gratar sau fiarta, fara cartofi prajiti, omleta doar din albus, etc, mese regulate, dimineata, pranz si seara.
Apoi cit mai multe exercitii cardio. Bicicleta, inot, alergare usoara, etc.

Am pierdut 12 Kg in 6 luni… schimband regimul alimentar.

Semnătură 

“Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.” from The Sayings of Muad Dib by the Princess Irulan

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Eu am slabit 40kg in 2 luni. Mancam de 3 ori pe zi si alergam. Fara sucuri !

106Kg -> 65Kg.
Astazi, dupa 2 ani de cand am slabit, am 63Kg si mananac ce vreau, cand vreau.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.