Airplay din aplicatia telekom
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 13.04.08

Salutare! A incercat cineva si, mai ales, a reusit sa faca airplay din aplicatia de telekom (dolce sport) instalata pe ipad sau iphone catre apple tv? Sunt chior eu si nu gasesc butonul sau pur si simplu acesta nu exista? Daca e varianta a doua, se poate face ceva pentru a obtine rezultatul mai devreme enuntat?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 16.04.09

ai incercat cu airplay mirroring din control center?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
K-man - 16 Februarie 2016 07:06 PM

ai incercat cu airplay mirroring din control center?

Te rog sa detaliezi.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Am incercat acum, iar cand ii dau mirroring, “ingheata” imaginea si pe dispozitivul-mama. Pe scurt, nu merge.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

Telekom/Dolce sucks!
Sucks, sucks, sucks and sucks.

Am folosit dolcesport in special pentru formula 1, si da, poate fi folosit si direct in telefon, si streamed catre appletv (nu neaparat cu mirroring). Acum nu mai am credit si nici nu intentionez sa platesc din nou acestei firme de doi lei (Telekom), drept urmare acum nu pot sa playez nimic, altfel as fi putut sa-ti trimit screenshot, ceva.
Ce pot sa-ti spun, e ca si atunci cand gasesti butonul respectiv, transmisia se intrerupe iar ideea de HD e sustinuta doar de sigla Dolce sport HD, in rest calitatea/rezolutia/fps-ul transmisiei lasa mult de dorit. Asta mi se intampla la formula 1, unde sunt (cred) mai putini clienti pasionati de asa ceva. Cand au fost transmisii de la Rugby World Cup sau de la campionatul feminin de handbal, (probabil un numar mult mai mare de utilizatori simultan) chiar nu s-a putut vedea mai nimic, telefonul. tableta, calculatorul nu se puteau conecta decat la un ecran negru. Imi pare rau ca pun mana pe drepturile de difuzare astfel de firme idioate, dar asta e situatia. Compar cu cat de frumos se vede , prin app/player dedicat pt appleTV la meciurile NBA sau NFL. De ce dracu nu sunt si astia ai nostri in stare sa faca streaming de o calitate macar acceptabila?

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

La NBA ma uit direct de la americani, am League Pass si, sincer sa fiu, ma enerveaza maxim Cosmin Petrescu cu cliseele lui verbale si traducerile neinspurate preluate direct de la comentatorii de peste ocean, dar uite ca am chestii pe care vreau sa le vad pe tv in loc de ipad si efectiv ma simt tamp ca nu am idee cum sa transmit ce se intampla pe ecranul mic spre apple tv. In aplicatia aia a lor nu gasesc buton de airplay, iar asa cum am spus, daca fac mirroring din control center, nu se intampla nimic. Si nu am incercat cu dolce 1 hd, ci varianta normala. Asta e situatia, au luat drepturile pentru ca au beneficiat de un pret preferential, mi-a explicat cineva odata ce relatie de rudebie exista intre unul din realizatorii de acolo si cel care detine firma cu drepturile tv, nu mai tin exact minte despre cine este vorba. Daca n-ai alternative, te limitezi la marfa de care dispui.