Telekom/Dolce sucks!
Sucks, sucks, sucks and sucks.
Am folosit dolcesport in special pentru formula 1, si da, poate fi folosit si direct in telefon, si streamed catre appletv (nu neaparat cu mirroring). Acum nu mai am credit si nici nu intentionez sa platesc din nou acestei firme de doi lei (Telekom), drept urmare acum nu pot sa playez nimic, altfel as fi putut sa-ti trimit screenshot, ceva.
Ce pot sa-ti spun, e ca si atunci cand gasesti butonul respectiv, transmisia se intrerupe iar ideea de HD e sustinuta doar de sigla Dolce sport HD, in rest calitatea/rezolutia/fps-ul transmisiei lasa mult de dorit. Asta mi se intampla la formula 1, unde sunt (cred) mai putini clienti pasionati de asa ceva. Cand au fost transmisii de la Rugby World Cup sau de la campionatul feminin de handbal, (probabil un numar mult mai mare de utilizatori simultan) chiar nu s-a putut vedea mai nimic, telefonul. tableta, calculatorul nu se puteau conecta decat la un ecran negru. Imi pare rau ca pun mana pe drepturile de difuzare astfel de firme idioate, dar asta e situatia. Compar cu cat de frumos se vede , prin app/player dedicat pt appleTV la meciurile NBA sau NFL. De ce dracu nu sunt si astia ai nostri in stare sa faca streaming de o calitate macar acceptabila?