Parcurgeți pașii și bifați pe acolo la capitolul Clienți Mail “less safe”.
Zic și io, e prea mare coincidența. Cred că s-au apucat de curățenie de primăvară prin șopronul cu conturi de mail.
Eu am făcut-o în ziua respectivă și nu pot spune că am simțit vreo problemă.
problema e că mail.app -in care am 5 conturi nu vrea să meargă, dă offline…
și nu pot da rebuid la nici un cont
să șterg preferințele parcă nu m-aș încumeta…
iar ca să deschid 2-3 ferestre de mail din browser e obositor
Că tot e topicul despre problemele lu’ Gogu.
Un tiz al meu din Slatina și-a făcut cont la Gogu cu o adresă de-a mea de Yahoo.
Am primit e-mail de la Gogu să verific adresa de e-mail și l-am ignorat dar tot primesc mesaje de la accounts.google.com cum că a împiedicat o încercare de conectare.
Am încercat să elimin contul conform cu instrucțiunile din e-mail dar nu se poate. Contul este legat și de un telefon la care nu am acces.
Tot încercând sa elimin contul am ajuns și am completat un formular de reclamație da’ nu s-a întâmplat nimic.
Știe cineva ce se poate face? Eu am filtrat mesajele să intre în spam…
Ești cumva pe RDS și folosești alte servere dns decât ale lor ? Dai în niște probleme de rutare cu toate AS-urile Google.
Oricât mă feresc tot am o locație cu RDS și pentru tot ce ține de Google trebuie să întreb dns-urile lor, au ei peering-ul lor și dacă nu fac asta orice site / serviciu Google merge extrem de greu sau deloc. Peering cu Google are și Ines de exemplu dar al ei nu am nici un fel de problemă cu unbound-ul meu care discută direct cu root servers.
Mie nu-mi mai merge mailu de icloud de cateva luni, gmail il deschid doar in browser si Mail de pe ios, dar Mail pe ios se misca ca un .... deja consider sa caut alt app sau sa nu-l mai verific deloc.