De vreo trei zile nu mai reuşesc să accesez site-ul http://www.macuser.ro. Asta se întâmplă de acasă, unde ISP e o firma numită Bnet Computers, de altfel parte integrantă a marelui RDS. (Sunt cumpăraţi de RDS)
I-am sunat şi i-am întrebat de sănătate. Nici la ei în tehnic nu pot accesa site-ul. Le spun că e problema lor ca au modificat ceva setări prin gateway şi DNS, ei spun că nu. Dacă dau un traceroute spre site, se duce. DNS face. Atunci să mor de înţeleg de ce nu pot accesa site-ul de acasă. Mă enervează la culme chestia asta.
Nu-mi daţi rezolvări de genul proxy că mă enervez şi mai rău.
PS: Pentru verificarea adminilor, psergiu are ip-ul meu pe privat.
In acest moment nu există nici un IP banat în Expression Engine.
Nici nu mi-ar fi trecut prin cap aşa ceva. Nu cred că am făcut cuiva vreo problemă încât să fiu banat. N-aş fi putut accesa deloc nu doar de acasă. Totuşi problema este enervantă şi nu o înţeleg. Se poate să-mi explice cineva?
Fă o cerere oficială către ISP să nu îți restricționeze acces-ul către acest site. O scoți la imprimantă și te duci cu ea la ei la secretară să îți dea număr de intrare conform legii. Sau le-o trimiți de pe un fax hardware care știe să-ți scoată și confirmare de primire.
Dacă nu răspund sau nu rezovă problema îi reclami la ANPC că iți cenzurează accesul la acest site pe motive de diferende ideologice. Se poate reclama și on-line și poți atașa si un scan după confirmarea de fax sau cererea nu stampila cu nr de intrare. ANPC își iau salariile din ce amendează. Așa ca o să îi f*** de o să le sară capacele.
in continuare nu-mi merge macuser.ro acasa… ISP-ul mi-a zis ca traceroute-ul se opreste undeva intr-un sprintlink.com sau ceva de genul si ca nu e problema lui. Rog un admin sa dea un traceroute de pe server pana la ip-ul comunicat de mine lui psergiu sa vedem ce se intampla. Simt ca o iau razna.
@psergiu sunt multumit de providerul asta… nu pica, merge ok, singura nemultumire majora este cea legata de http://www.macuser.ro pe care nu-l pot accesa… nu mai stiu ce sa fac… innebunesc… creca o sa caut un proxy sa vad…
uops… incepem sa ne strangem… :D
De curiozitate… zi-mi primele doua grupuri de cifre de la ip-ul tau public… s-ar putea sa fim in aceeasi clasa de ip-uri… :D