dvd double layer..
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

am intrat in posesia unui dvd extern “lacie” care este in acelasi timp double layer..ceea ce ma intereseaza e un soft care sa-mi scrie automat dvd urile astea double layer…am toast 7 instalat deja..ma gandesc ca doar am sa introduc discul si imi va scrie automat pana la 8 giga..??

de nu e asa, ce soft pot folosi ptr ardere desi cred ca toast e cel mai potrivit..

craciun fericit!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Toast 7 face tot ce-ti trebuie.
(Nu prea inteleg ce vrei sa spui cu scrisul automat. Iti scrie cat ii dai sa scrie)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
marul4 - 24 Decembrie 2005 06:25 AM

am intrat in posesia unui dvd extern “lacie” care este in acelasi timp double layer..ceea ce ma intereseaza e un soft care sa-mi scrie automat dvd urile astea double layer…am toast 7 instalat deja..ma gandesc ca doar am sa introduc discul si imi va scrie automat pana la 8 giga..??

de nu e asa, ce soft pot folosi ptr ardere desi cred ca toast e cel mai potrivit..

craciun fericit!

- toate inscriptoarele recente sînt DL, așadar bagi blanku’ și-i dai drumu
- dacă găsești dvd blank dl, te apucii și scrii pînă umpli cei 8.6 gigi sau cam așa ceva; apropo, să-mi zici și mie unde găsești blank-uri dl, eu tot caut de 3 zile și nici unul dintre magazinele bucureștene nu are (am avut, domnu’, da’ s-au terminat)
- LaCie e firmă bună, eu am un floppy usb care merge de 7 ani fără hibe, e drept rar folosit, dar numai praful din ăștia 7 ani l-a testat suficient

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

blankuri dl inca mai erau acum vreo 2 zile prin Metro si prin Selgros…
dar sint inca destul de scumpe: cam 220000 lei bucata…
spre deosebire de cele single care sint cel mult 18000-20000

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

blankuri folosesc verbatim..care costa 11 euro bucata…scumpe…iar ptr mr cattus thraex..nu am cum sa te ajut ca sunt afara…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 24 Decembrie 2005 02:11 PM

apropo, să-mi zici și mie unde găsești blank-uri dl, eu tot caut de 3 zile și nici unul dintre magazinele bucureștene nu are (am avut, domnu’, da’ s-au terminat)

Media Galaxy, la Romania Plaza, dar au doar Traxdata: sucs. Eu si un prieten am aruncat 5 duale Traxdata.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 25 Decembrie 2005 12:54 AM
Cattus Thraex - 24 Decembrie 2005 02:11 PM

apropo, să-mi zici și mie unde găsești blank-uri dl, eu tot caut de 3 zile și nici unul dintre magazinele bucureștene nu are (am avut, domnu’, da’ s-au terminat)

Media Galaxy, la Romania Plaza, dar au doar Traxdata: sucs. Eu si un prieten am aruncat 5 duale Traxdata.

Bun, atunci spune-mi ce marcă să iau și ce nu (în afară de Traxdata, înțeleg faptul că sînt nașpa, corect?). Eu cu CD/DVD Traxdata mă înțeleg bine, s-au prostit doar la dvd dl?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 27 Decembrie 2005 10:08 PM

spune-mi ce marcă să iau și ce nu

Din experienta mea (si a prietenului), Traxdata la dual sucks. Nu am reusit sa ard nici un disc dual de la ei, ceea ce m-a facut sa nu mai iau nimic Traxdata (intr-adevar, cu CDurile m-am impacat bine, dar m-au enervat cu dualurile). Cele mai bune medii, indiferent ce, sunt Verbatim; nici o chifla de la ei, din sute de CDuri, DVDuri sau dualuri pe care le-am ars. Altii mai ieftini cu care m-am impacat foarte bine au fost eProformance, care nu se mai gasesc, dar ePro sunt facute de aceeasi firma. Doar ca n-am vazut duale de la ei. Deci, la duale ramane doar Verbatim.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

dupa sarbatori o sa dau un telefon la MGT (am pe cineva wink ..cum bine zice Toma Caragiu…) ei sint importatorii de Verbatim… si de la ei luam blankuri DVD neinscriptionate..
Sa intreb de dual layer… (pina acu’ nu prea m-a interesat subiectul…)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

‹‹ Apple Rhapsody OS      Timed capture ››