6 din 34
6
Informații site/forum
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Contul lui macbeni a fost suspendat pentru 7 zile pentru anunturi de vanzari multiple la vanzari in loc de reclama la magazinul online de produse (Mac si altele). Plus semnatura cu nr. de telefon si adresa de email.

L.E. Pe langa aceasta suspendare se mai adauga si una de 30 de zile pentru conturi clona.

[ Modificat: 16 Noiembrie 2008 05:53 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator

companyofheroes nu s-a putut abtine in a face comentarii oftopic si sa puna la punct cativa macuseri (bad bad bad) asa ca i-am suspendat contul pentru 30 de zile.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nevrozel are contul suspendat pentru 30 de zile pentru că a insultat un moderator: s-a uitat în oglindă de dimineață și a zis “băi ce rău arăt azi”… LOL

Nevrozel nu are contul suspendat, dar s-a oferit să-i dea lui PocoLoco o mână de ajutor în secțiunea de Vânzări-Cumpărări, așa că de azi e moderator in aria menționată. Rămâne în continuare și editor de știri, dacă aveți materiale trimiteți-i pe PM să le publice.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRankRank
Administrator

mactony AKA tonymusatescu AKA tony70 e rugat ca in termen de 30 de zile sa trimita un email la administrator pentru a specifica ce cont va dori sa foloseasca dupa incheierea suspendarii si ce conturi doreste a fi sterse.

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Administrator

aea fost ade, are pauză 7 zile pentru repetate posturi offtopic deși a fost avertizat de un moderator…

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Administrator

exshop suspendat 7 zile pentru spam. Poate intre timp invata si la ce folosesc butoanele de New topic, Post Reply, Edit.

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Administrator

anjelika are contul suspendat pentru 7 zile pentru repetate ignorări ale avertismentelor Administratorului și ale moderatorilor cu privire la postarea de mesaje de tip reclamă în secțiunea necorespunzătoare.

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator

mac mac si BioHAZARD sunt banati pentru o zi si respectiv 3 zile pentru offtopic.

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pentru a limita avalanșa de mesaje și comentarii offtopic din forumurile de vânzari și cumpărări, am fost nevoiți să modificăm temporar regulamentul forumului. Vă sfătuim să-l recitiți, împreună cu cel specific secțiunii de vânzări.

În rezumat, schimbările sunt:
- nu se mai pot pune răspunsuri la threaduri.
- autorii mesajelor de la Vânzări/Cumpărări pot să-și editeze mesajele. Astfel, pot să modifice prețul, să anunțe dacă anunțul nu mai e valabil etc.
- sunt permise doar anunțurile legate de lumea Apple. Fără motociclete, telefoane, PCuri.
- Forumurile vor fi acum asemănătoare cu un ziar HTML: anunț, modificări, poze.

Anunțurile mai vechi de 29 decembrie 2008 vor fi automat închise datorită modificărilor tehnice.

[ Modificat: 30 Decembrie 2008 06:45 AM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Administrator

AppleGeek ia o pauza de 7 zile pentru mesaje offtopic.

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Administrator

lica a fost banat pentru link catre furaciuni. Doar o zi, ca am bateriile la laser cam fleoșcăite.

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Administrator

cosmin mierlea are 24 de ore sa-si schimbe avatarul care contine insemne comuniste.

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Administrator

Contul lui Nelu_XP a fost suspendat pentru 14 zile pentru duplicare de topic la Vânzari (după ce l-a editat pe cel vechi). De asemenea, i-au fost sterse cele două duplicate.

Cui nu-i plac regilile noi, poate să aștepte până în martie să vadă dacă o sa le schimbăm. Nu le-am facut să muncim dublu.

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Administrator - 09 Ianuarie 2009 07:52 PM

Contul lui Nelu_XP a fost suspendat pentru 14 zile pentru duplicare de topic la Vânzari (după ce l-a editat pe cel vechi). De asemenea, i-au fost sterse cele două duplicate.

Cui nu-i plac regilile noi, poate să aștepte până în martie să vadă dacă o sa le schimbăm. Nu le-am facut să muncim dublu.

Sînt alegeri anticipate în martie și eu nu știam? Sau se sfîrșește iarna și ni se trage de la căldură olecuță de mărinimie?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

... se scumpesc gazele wink

6 din 34
6