2 din 3
2
pierdut iPhone, ce se poate face ca să-l recuperez?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Voi, baieti, ma faceti sa-mi leg cu lanturi de pantalon telefonul de acum inainte :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
Aetherius - 14 Martie 2016 03:28 PM

Voi, baieti, ma faceti sa-mi leg cu lanturi de pantalon telefonul de acum inainte :D

Nu e rau. Am tot auzit in ultimul timp dince in ce mai multe cazuri in care indivizi pe bicilete sau scutere iti smulg telefonul din mana de pe strada.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
Cristian Ceobanu - 14 Martie 2016 04:32 PM
Aetherius - 14 Martie 2016 03:28 PM

Nu e rau. Am tot auzit in ultimul timp dince in ce mai multe cazuri in care indivizi pe bicilete sau scutere iti smulg telefonul din mana de pe strada.

Asa este , in felul acesta i-a fost furat iphone-ul ficei mele in Londra.Acolo dupa plangerea facuta la Politie si la operator( UK Vodafone) , cel din urma a blocat Imei-ul acelui telefon in UK.In rest sanse minime de recuperare, prejudiciul fiind considerat minor de catre autoritatile britanice , fara demersuri , ei spunand ca zilnic sunt raporatate cateva sute de astfel de incidente( cate or fii neraportate? )

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din pacate mai ales statele din vest nu prea s-au adaptat bine la valul de emigrant\refugiati, in ultimii 10-15 ani a crescut enorm criminalitatea. Se sparg acum enorm de multe case, in Irlanda casele sunt predominante si nu prea au gard, nu s-au gandit la jegurile care le-au invadat tara, se fura telefoane la greu prin smulgere din mana de pe strada, etc. Stai ca omul civilazat la coada la bus si vin maimutele needucate si se baga in fata, se suie peste cei care coboara sa prinda un loc, etc. Tarile vestice nu au mai reusit sa absoarba valurile astea de maimute, maimutele incep sa schimbe tarile. Nu stiu cand s-or trezi si astia ca legea trebuie inasprita, nu mai sunt orasele idilice de odinioara cu oameni draguti si calmi acum s-au umplut de haimanale needucati, fomisti, periculosi. Ma dereanjeaza pe mine lucrurile astea care sunt emigrant din est dar ma gandesc cum vede un pensionar care a trait zeci de ani o viata linistita si brusc se trezeste cotropit in propria casa. Inteleg perfect valul de indignare si ridicarea partidelor nationaliste si dece un handicapat de Trump iese in fata ca sa mi zidesca pe mexicani, s-a rupt echilibrul. Clar nu handicapati ca Trump sunt rezolvarea dar nici ignorarea acestor fenomene nu adduce pace si bunastare.
Scuze de of topic, m-am mai descarcat un pic. Revenind la topic am vazut ca iPad blocat nu mai poate fi decat piesa de schimb ceea ce e foarte bine, ii scade dramatic valoarea de revanzare furat fiind descurajand fenomenul. Nu e la fel si la telefoane? Plus un alt lucru bun am vazut ca lumea pe site-uri de licitatie/vanzare intreaba de acte la vanzarea de sh. Se mai educa oare piata? Normal, daca cumperi unul furat alimentazi fenomenul si maine tu poti fi victima.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

avind cod pentru deblocare -clar nu a putut sa puna sim in el si sa-l foloseasca ceea ce insemna ca “find my iphone” nu-si poate face treaba si nici imei-ul lui nu va apare la vreun operator de telefonie Daca a mers la vreun service l-a ressetat si i-a cerut user si parola pentru iCloud s-au lamurit ca e blocat ,ca atare singura posibilitate e de vindut pentru piese iar la un service care cumpara telefoane pierdute/furate mai mult de pretul pentru afisaj nu isi ia pe el. Singurul noroc ar fi ca politia sa prinda vreun invirtitor de telefoane furate si printre telefoane sa fie si cel in cauza .

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E macar e bine ca nu mai poate fi folosit. In timp probabil o sa dispara dorinta de a fura un iPhone sau orice alt brand.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.11.06

dle Ceobanu, iPhone-ul meu și l-a însușit un valah (precis creștin ortodox, nu-i așa?!) în București, într-un taxi care ne ducea la un spital – deci nemernicul cela a lăsat pe cineva în situație de urgență fără telefon la miezul nopții. ȘI să nu aud acum că RO e de cacao sau cine ar trebui deportat unde, vă rog!

Ceterum censeo, „indignarea” dv contra „maimuțelor” e o mizerie. Sub aparența de „justă mînie” contra delincvenței zace lipsa de discernămînt cu care receptăm diversiunea la modă acum. Nu mai zic că Vestul a trăit sute de ani – cîte?– exploatînd „maimuțe”, și nici în deceniile postbelice n-a avut grijă să-i ridice din condiția lor, din contră, i-a jefuit și de resurse, și de șansele lor „egale” prin legile pe care vreți dv să le vedeți înăsprite, și de demnitate, a asasinat șefi de stat mai luminați și milioane de civili etc. Că jumătate din Africa vrea în Europa știm, dar că jumătate din Europa este deja „amestecată” și că „jegurile” astea sunt nu doar un număr oarecare de delincvenți dintre refugiații goniți de noi de-acasă, ci și a doua și a treia generație de copii ai migranților care au ajutat Europa de Vest să iasă din noroiul nazist și alte „hoarde” de sărăntoci, pe care statele îi marginalizează de decenii, uităm. Uităm și că ar trebui să fim recunoscători pentru salvarea demografică a Europei. Simplific și eu, în opoziție cu prostiile dv. Dar parte din răspundere pentru delincvență și crime o poartă și cei care „gîndesc” ca dv., simplu, cu (sau ca) bîta. Dar asta e o altă discuție – care nu are ce căuta aici și e lungă, lată și prea adîncă, deocamdată, pentru dvs.

Dar va să zică, eu vin aici ca să cer ajutorul unor colegi, și dv profitați de ocazie ca să vă „descărcați” în topicul meu?! Jenant, d-le Ceobanu… Sper că sunteți foarte tînăr și vă mai puteți revizui „candoarea” asta de mic incendiator necivilizat care dă buzna în față și se ușurează de udul rațiunii pe unde se nimerește…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am găsit asta:
http://www.telefon-furat.ro/cauta-telefon-furat/
Dacă folosește la ceva, nu știu…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

poate are efect placebo smile
site-ul e “mort” de trei ani…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Să vedem grin Unul viu, afară de al Macuser indicat mai sus de Administrator, mai iaște?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@VlAdLitteram imi cer inca o data scuze ca m-am descarcat in topical tau.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Este pe facebuci o pagna Apple Stuff!
Azi am văzut vreo 3-4 de vânzare blocate cu pass iCloud!

Bafta

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Azi am depus și plîngerea la poliție – cu un comisar care aduce a Jack Nicholson grin

A trebuit să-i precizez (am zise bine?) că de îndată ce un iPhone setat ca pierdut în iCloud „miroase” o rețea (mobilă sau wLAN) scrie acasă și afișează un mesaj. Am zis bine? Iar el mi-a precizat că în București nu s-au pomenit furturi din alea în care unul pe motor sau bicicletă îți smulge telefonul din mînă, dar știe unde e sursa zvonului.

@ Cristian Ceobanu: Bine. Doar că nu sunt sigur ce m-a deranjat mai mult: „ușuratul”, spiritul lui, sau vocabularul dvs.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: 

@interesantul: te rog, poți să-mi dai linkul exact? Nu sunt „pe FB” (care totuși știe că nu sînt fată, cînd încerc să intru… de unde?!) și o să rog pe cineva.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

nu este link!
trebuie sa-ti faci cont pe facebuci, si la cautare scrii Apple Stuff
este un grup de dicutii/vanzari
acolo vezi lista cu tot ceea ce se vinde, si e chiar foarte actuala

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

2 din 3
2

‹‹ Huse Iphoane      Iphone 7 no charging port ? ››