Yosemite pe unsupported mac
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Sighet
Macuser din: 09.07.11

Macbook white 3.1 late 2007 e al meu cu Lion 10.7.5 dar am vazut ca se poate instala yosemite cu unele jongleri.
As instala deoarece unele aplicati nu merg pe Lion.
Oare se merita? Stie cineva vreun tutorial bun care sa functioneze bine? Mersi

Semnătură 

Macbook withe 13” late 2007 cpu intel core2duo 2,2 RAM 4 GB   160 HDD

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Eu zic sa nu te chinui. Am incercat sisteme mai vechi decat Yosemite, tot nesuportate si ele, mac-ul se misca enervant de incet si am renuntat. Mai bine cumperi un Macbook mai nou.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Neața, așa cum a spus si colegul nu se merita efortul. Eu personal am încercat si am revenit la Lion ,factorul principal e ca procesorul merge la maxim ,se încălzește si bateria se duce..eeeeeeee . Dar bănuiesc ca oricum o sa încerci ,tutoriale se găsesc peste tot ,sfatul meu este sa încerci cu alt hard așa este mai ușor de revenit la sistemul normal.
O zi frumoasa

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Neata, adevarul e ca am incercat si am reusit sa instalez Mountain Lion, Yosemite si Mavericks nu mi-au mers probabil din cauza placi video GTA X3100, nu imi apare la boot partitia. Noaptea asta am reinstalat Lion-ul curat si asa il las.
@Ioane, chiar m-am gandit sa incerc pe un HDD extern ca am doua, dar nu prea stiu cum, daca ma poti ajuta putin ti-as face o cinste grin . Mersi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Acum sint pe drum spre serviciu dar n principiu am atasat hardul extern si am dat instalare pe el, ultima oara am pus un ML. Este acelasi tipic ca la cel intern.
O zi frumoasa

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Am instalat Mountain Lion 10.8.4 pe un hard extern cu MLPostFactor cum a zis Ion, si merge ok,
dar vad ca nu pot face update la 10.8.5
As incerca acum sa instalez o distributie de Linux, Ubuntu de ex, daca poate cineva sa ma indrume cum sa fac…
Mersi pt ajutor.

Semnătură