Windows 7 64 bits pe MAC Mini early 2009 nu vede Microsoft bluetooth mouse
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salutare,

Am un Mac mini early 2009. Recent, am instalat WIN 7 x64 pe el. Am cumpărat și un mouse Microsoft Sculpt Comfort. Culmea este că OS X îl vede fără probleme. Doar pe WIN am probleme cu el. Ba îl vede, ba nu îl vede. Ba se conectează chiar după ce încarcă WIN, ba nu îl vede decât dacă dau eu ADD NEW DEVICE.

Bootcamp și-a făcut toate updateurile. WIN are toate updateurile. Am dezinstalat/instalat driverul. Acum, nu îl mai vede deloc. Apare când selectez ADD NEW DEVICE, dar îmi dă eroare la conectare. Iar uneori nici măcar nu îl vede ca Microsoft Sculpt Comfort ci ca un mouse generic. Am schimbat și bateriile. Nimic. Am încercat și driverele de la Bootcamp 5.

Am rămas fără idei și cu un mouse ce nu îl pot folosi pe WIN. Culmea, un mouse Microsoft cumpărat de la Eta2U ce funcționează impecabil pe OS X , dar nu pe WIN.

Dacă mai are cineva idei, poate mi-a scăpat mie ceva.

Cu stimă,
Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

cu alte dispozitive bluetooth ai probleme de genul asta? mouse-ul nu are receiver dedicat, se conecteaza la bluetooth-ul mac-ului?

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

In rarele momente cand imi vede mouse-ul, cand incerc sa il conectez imi da 4 tipuri de erori:

1. Ca nu a reusit sa se conecteze deoarece mousel nu este de gasit.
2. Ca ar fi o problema de conectare din cauza paritatii (PAIRING)
3. Error 0x80004005
4. Error 0x8007015

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nici Windows Keyboard and Mouse Center nu imi vede mouseul. Am setat bluetooth sa fie gasit mereu. Am downloadat si o aplicatie de pe websiteul Broadcom care ar fi trebuit sa imi identifice mouseul si sa downloadeze drivere necesare. Nimic.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cashonly - 18 Martie 2016 07:25 AM

cu alte dispozitive bluetooth ai probleme de genul asta? mouse-ul nu are receiver dedicat, se conecteaza la bluetooth-ul mac-ului?

Mouseul se conecteaza direct la MAC. Nu are un receiver. Nu am alte dispozitive gen Keyboard. Am incercat sa conectez telefonul Utok la computer. S-a conectat, doar ca Windows-ul nu gaseste drivere pentru telefon. Cred. Oricum, pe OS X nu am probleme de comunicare pe bluetooth intre telefon Utok, tableta Utok si MAC. Am trimis si primit fisiere pe MAC si de pe MAC.

Bootcamp este Bootcamp 4.0 si are drivere pentru WIN7 x86 si Win 7 x64.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare ca Windows nu gaseste drivere pentru Bluetooth. Prin urmare, degeaba a vazut telefonul, acesta nu se conecteaza la computer. nu merge nici sa trimit un fisier de pe comp pe telefon.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Am avut si eu o problema de genul asta cu Windoze in Bootcamp.
Soarecul e imperecheat si in OSX pe computerul respectiv?
Daca da, alege un sistem de operare si lasa-l doar cu ala.
Am resetat soarecul (apasat lung butonelul si sters din liste), l-am imperecheat iar doar cu Windoze si a mers.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

În final am renunțat să mai caut soluții. Am reinstalat Windows-ul și gata. Totul este OK. În acest moment, mouse-ul merge și pe Windows și pe MAC fără probleme. Este oricum jalnic să vezi că propriile lor creații nu le merg bine. Pe lângă eroarea cu mouse-ul, recent am probleme și cu update-ul lor de Office 365 pe MAC. Aplicația Microsoft Autoupdater 3.4.0 nu se poate actualiza. A trebuit să descarc manual fiecare update pentru fiecare aplicație Office. Super tare.

Oricum, vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Cu respect,
Sebastian

Semnătură