iphone 4s resetat gevey
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.03.16

Buna ziua.
    De putin timp detin un iphone 4s (cam o luna de zile) si recent am gasit la un prieten un Iphone 4s identic cu al meu care il vindea pentru 20 de lei( un pachet de tigari, dupa cum zicea el). Mi s-a parut bizar, nici o chinezarie nu costa atat, dar asemanarea fiind izbitoare am spus ca se merita sa il cumpar macar pentru piese, desi prietenul meu mi-a spus ca daca stiu ce sa ii fac merge. Problema era ca , de fapt, iphone-ul avea un screen lock pe care nu il stia nimeni. M-am documentat pe internet, am facut resetarea generala normala, dar, cand l-am conectat la internet imi spunea ca imi trebuie un sim. Cand am scos tavita pentru sim am gasit o cartela Frog in el si , de asemea, avea gevey. Din cate m-am documentat, odata resetat, gevey-ul nu mai functioneaza propriu zis ( pe un site scria ca trebuie ceva instalat) si imi tot cere un sim care sa corespunda retelei aferente telefonului (dar daca are gevey inseamna ca e din strainatate, ma gandesc). Intrebarea mea este: pot sa aflu cumva in ce retea/tara este codat telefonul fara sa ii pot afla Imei-ul? Sau macar pot sa ii fac ceva ca sa ii pot instala softul pe el?
    Va multumesc frumos si sper ca nu am gresit topicul/ sau am incalcat vreo regula de-a forumului.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Hai sa vedem din ce tara ar fi.
Tasteaza *#06# si ar trebui sa vezi IMEI-ul.
Baga IMEI-ul aici: http://iphoneimei.info

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Cred ca poti vedea IMEI-ul si daca apezi pe i-ul din coltul din dreapta-jos din ecranul de salut.