A inceput. Iphone SE, un pic dezamagitor ca foloseste acelasi design ca iphone 5 de acum 3 ani.
Subscriu la postul colegului. Eu nu inteleg, lumea vrea 4inch. Nici o problema.
Am schimbat design-ul acum ceva vreme, dar ne zgarcim sa producem hardware la zi pentru aceasta lansare.
In felul asta pastram liniile de asamblare de la 5/5S si afisam un pret mai mic.
Crezi ca va fi un pret mai mic? Totusi design-ul e unul din principalele lucruri cand cumperi un telefon. Cum ar fi sa scoata HTC M10 cu design fix ca M7 sau samsung S7 mini cu design de s4 mini? Nu l-ar cumpara nimeni. Totusi apple nu cred ca va fi afectat de decizia de a folosi acelasi design de acum trei ani (telefonul arata foarte bine, doar ca nu e nimic nou).
Mai nou lumea cumpara telefoane dupa design asa cum cumpara femeile masini dupa culoare. Are acelasi hardware ca 6S doar ca la pretul cu care era vandut 5C acum cativa ani si ala era din plastic.
SI dupa design, in opinia mea este destul de evident lucrul asta… Discutia e lunga in ceea ce priveste motivul pentru care cumperi un telefon, depinde daca e personal sau de serviciu, sunt multe variabile ... Eu nu cumpar de obicei un produs care imi displace ( estetic vorbind) oricare ar fi domeniul.
Dar marea miza din spatele remarcii ” Lumea vrea iPhone de 4 inch” este mai cu seama, cred eu, atragerea clientilor “New to iPhone” din pietele mari ale lumii ( China ) sau cele sensibile la pret ( economii emergente).
In opinia mea e de [cenzurat]. Chiar am sperat la un 4” dar in piele de 6. Sunt pe 5c din punct de vedere al ergonomiei, imi place cel mai mult cum se simte in mana. iPhone 4,5(s) mi s-au parut intotdeauna prea colturoase/taioase..