2 din 3
2
iOS 9.3
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

La mine nu apare. Cred ca apare pe device-urile care nu s-au putut actualiza, care aveau ceva bug-uri si nu vedeau wi-fi, sau nu puteai sa autentifici idevice-ul de pe el ci numai prin iTunes.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Păi nu apare la actualizări OTA, că este tot 9.3, chiar dacă are un alt build number.
- faci backup în iTunes;
- ștergi fișierul ipsw de iOS 9.3 deja descărcat de iTunes, dacă e cazul, corespunzător tipului de idevice;
- pui idevice-ul în DFU mode și-l conectezi la iTunes. iTunes va descărca ultimul build de 9.3 și-l va instala pe idevice.
- acum vezi în Configurări -> General -> Informații, la Versiune, 9.3, dar cu noul build number.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Eu am avut pe telefon versiunea 9.3 din 22.03, iar acum mi-a aparut actualizarea din nou! Nu am reusit sa o fac din telefon , cred ca s-a legat de spatiu desi aveam, dar am facut actualizarea pin iTunes, am iPhone 5s.

interesantul - 29 Martie 2016 12:48 PM

La mine nu apare. Cred ca apare pe device-urile care nu s-au putut actualiza, care aveau ceva bug-uri si nu vedeau wi-fi, sau nu puteai sa autentifici idevice-ul de pe el ci numai prin iTunes.

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Incepe sa semene cu problemele ce mai apar la update-urile micro$oft. Asta a fost ultima oara cand fac update imediat pe toate device-urile. Mai elegant sa astepti o luna, intre timp crapa userii de oftica pe net, se rezolva bug-ul/rile si pe urma si eu wink. Asta se cheama Apple patching/update/upgrade strategy smile. A fost fun zilele astea libere de paste sa nu poti naviga pe net de pe ipad :p.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Din pacate dupa ce am pus update-ul de ieri (al doilea 9.3) acum nu mai pot deschide link-urile din mail, aplicatia se blocheaza, e foarte frustrant… Nu stiu ce cred cei de la Apple, dar ne incurca masiv chestia asta, unii oameni au mail-uri importante de rezolvat!

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca - Bucuresti
Macuser din: 30.07.10

Intre timp eu sunt pe Beta de aproape un an pe telefon si tableta, si nu am avut vreodata probleme, interesant…  cool smirk

Semnătură 

CustoMac Pro - 27” | i7 4,4 Ghz | 16 GB RAM | GTX 970 4GB | 120 SSD + 6 TB HDD
iPhone 7 32GB
Apple Watch Series 1

Prin colectie:
iBook G4 - 12” | iBook G3 - 12” | Powerbook G3 - 12” | iPod Classic 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da si eu am aplicat din nou update-ul 9.3, a durat o gramada, cred ca a avut 1,2 GB, si aceasi problema, cauti ceva pe google slectezi un link si nimic, totul inghetat. Trebuie sa omori sfari si sa incerci din nou. Alte browsere merg ok?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Thousands of people are reporting that, after downloading iOS 9.3, they are unable to actually follow links to where they point. Some report that they simply do nothing, while others have said that clicking on them causes apps and their phone’s software to break.
The problem appears to be related to the way that different apps make use of Apple’s universal links feature, which was introduced in iOS 9. That feature lets developers tell links to go to their app rather than to their website — clicking on a link to Wikipedia with its app installed will open the article in there, for instance.
But it appears that some apps that make heavy use of that feature — including Wikipedia itself, and others like Booking.com — are causing problems for the software. Some apps appear to have registered too many domains for the system to handle and are causing it to have issues.
The problem comes back again when iOS 9.3 is downloaded because when each time an update is installed the device reprocesses all of the domains that are supposed to be sent to apps rather than to the web. Because there are so many of them, the phone has trouble coping and that appears to lead the apps to crash.
It appears that installing problems apps might cause the issue to fix itself, though it may not do so immediately or at all. Some have also suggested that disabling JavaScript for Safari helps with the problem.
An Apple spokesperson said: “We are aware of this issue, and we will release a fix in a software update soon.”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

tocmai descarc 9.2.1 cat inca mai e semnat. Nu mai pot folosi mail, browser, facebook, nimic care are linkuri afisate, big shit :(.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

Si eu am o ciudatenie cu mail-ul pe 9.3, iPhone 5S, respectiv cont de munca Exchange, activata optiunea Push Mail, uneori ramane blocat si intrand in aplicatia de mail incep sa curga mail-urile si isi revine pt o perioada de timp dupa care iar ramane agatat fara motiv. Am observat ca daca incepe sa functioneze push-ul si nu plec din zona respectiva (gen alt cartier, nu in sediul firmei) incepe sa mearga asa cum ar trebui. Daca plec si probabil incepe sa caute reteaua, schimba antenele etc, iar se alege praful.

Un coleg de serviciu tot cu un 5S dar cu 9.2.1 are o alta ciudatenie cu acelasi cont de Exchange : nu ii incarca mail-urile si se invarte cerculetul ala de linii in gol, si aceeasi manifestare cand intra intr-un mail si nu ii arata continutul efectiv al mail-ului. Intr-un final o ia din loc cu ambele probleme dar deja e plin de draci si posibil intr-o zi sa-l arunce pe fereastra smile).

In afara de asta nu am nicio problema cu 9.3. Ma gandesc sa sterg si sa readaug contul de mail, sper sa nu apara alte surprize :D.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mda iar dupa restore cu 9.2.1 constat cu mare placere ca nu am backup decat cu 9.3 si cu 9.2.1 nu ma lasa sa imi faca restore. O placere.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

9.3.1.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

O să râdeți (sau nu ...) dar cică 9.3 este cea mai stabilă versiune de iOS de multă vreme încoace ...
http://appleinsider.com/articles/16/03/30/ios-93-apples-most-stable-new-release-in-years-app-analytics-firm-finds

Acum, și spitalele românești au cele mai puține cazuri de infecții intraspitalicești raportate ...

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

A aparut 9.3.1 smile

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 30 ]