Amestecarea contactelor
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

I-am cumpărat de curând soției un iFon nou. Am făcut back-up la cel vechi, apoi am transferat totul pe cel nou, prin iTunes (folosind laptopul ei). Nu înțeleg cum, dar agenda ei conține acum și agenda mea. Cum s-a întâmplat treaba asta și ce se poate face?

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Ceva setări la iCloud, Partajare familala!
Cand instalezi un tel nou, si activezi iCloud, dacă nu ești atent el le are toate funcțiile active implicit!
Cred ca de pe acolo e baiu!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

Posibil sa fie si iCloud-ul de vina (pe care eu il am dezactivat, imi gestionez singur lucrurile), dar cred ca solutia ar fi sa faci o librarie separata in iTunes pt telefonul sotiei si sa faci acolo si backup-ul si trecerea datelor in noul telefon. Si ma gandesc ca in noua librarie poti selecta din Finder backup-ul deja facut… asta in cazul in care nu mai ai vechiul telefon si poti face procedura de la zero direct in noua librarie.

Tocmai pt situatii de genul asta mi-am creat librarii separate pt fiecare device. Pare o tampenie si complicatie dar prefer sa am liniste smile.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
CANARIS - 22 Martie 2016 08:35 PM

Am făcut back-up la cel vechi, apoi am transferat totul pe cel nou, prin iTunes (folosind laptopul ei). Nu înțeleg cum, dar agenda ei conține acum și agenda mea. Cum s-a întâmplat treaba asta și ce se poate face?

Probabil ca pe langa itunes ai folosit si contul tau de icloud.
Deci itunes backup sucks, old news. Ca si cand ai trai in trecut. Orice utilizator casual ar trebui sa aleaga cloud, nu-ti bati capul cu nimic daca ai contul tau.

Ce poti face: mai incerci inca o data back-up din itunes, fara legatura cu contul tau, daca ai chef. Ori, pe macul sotiei (daca are mac), este aplicatia contacts: sterge de acolo ce contacte nu sunt ale ei. Asta cu conditia sa nu aiba ceva legaturi cu cloudul tau… Merge destul de repede pentru ca poti selecta grup.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Mulțumesc tuturor pentru informații/sugestii, încerc weekend-ul ăsta să-i dau de capăt.

Semnătură 

The Day Is My Enemy