Timed capture
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cum era shortcut-ul ăla care iți permite să faci timed capture? Nu îmi dau seama cum e nici în Mac OS, nici în Snapz Pro.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Applications / Utilities / Grab , de unde alegi opțiunea “Timed screen” din meniul Capture.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

merci beaucoup, sa traiesti, ca uitasem de Grab…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 24 Decembrie 2005 08:31 PM

Cum era shortcut-ul ăla care iți permite să faci timed capture? Nu îmi dau seama cum e nici în Mac OS, nici în Snapz Pro.

Mult mai bun decît Grab este SnapNDrag, gratuit. Îți permite să faci poze și dacă ții apăsate tastele modificatoare, precum Control sau Option, ceea ce Grab nu știe. Altfel, pentru capturi normale, Command-shift-3 (screen, vezi poza) și command-shift-4, după care tragi crucea pe porțiunea pe care o dorești.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

He, am mai gasit o modalitate, foarte la indemana: Preview fratilor! E destul de meserias programul asta.
Pt captura: File > Grab, unde are Selection, Window si Timed Screen.
Mai poate: corecta white balance, face slideshow-uri (Preview este cel responsabil de slideshow cand primesti poze in Mail), recunoaste PDF forms-urile, pune bookmark-uri etc. etc. Nu stiam ca poate atatea, eu il folosesc des, dar uite ca are surprize.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Clar ca imi place din ce in ce mai mult de Preview!
Stiti ce mai poate sa faca? Poate importa fotografii din camera foto. Mai mult, poti selecta ce poze sa importi, ti le arata inainte, le poti si redimensiona inainte de import. Chestia asta nu stiu sa o poata face altceva, in afara de Aperture.

‹‹ dvd double layer..      Classic în Tiger ››