burn in itunes
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

am tot cautat si stiu sigur ca am citit undeva despre itunes,in cazul in care scriu audio cd fara sa inchid discul,sa las spatiu pe mai pe altadata..cum se face?scriu sa zic 5 piese si cand am ceva nou sa pot scrie pe acelasi disc in continuare.
cum se face? exista varianta asemanatoare daca nu ma insel in nero..pe win.
?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
marul4 - 20 Martie 2007 01:49 AM

am tot cautat si stiu sigur ca am citit undeva despre itunes,in cazul in care scriu audio cd fara sa inchid discul,sa las spatiu pe mai pe altadata..cum se face?scriu sa zic 5 piese si cand am ceva nou sa pot scrie pe acelasi disc in continuare.
cum se face? exista varianta asemanatoare daca nu ma insel in nero..pe win.
?

itunes nu are multisession cd, asta o faci cu alte aplicații, precum LiquidCD ori Toast.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

cum fac cu toast 8?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
marul4 - 20 Martie 2007 02:10 AM

cum fac cu toast 8?

Nu știu cum are Toast 8, dar LiquidCD are ca în poză. Atenție: ți-o spun teoretic, nu am mai folosit multisession de ani de zile, habar n-am dacă merge sau nu. Eu zic să pui un cd-rw, dacă ești mulțumit, dă-i bătaie.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cu Toast 8: ii spui sa arda si in tabul Advanced bifezi ca in poza. Dar discul nu va putea fi citit de playere de CDuri pana nu-l inchizi.

Pana mea, nu stiu de ce nu vrea sa ia si poza. Bifezi Write session.