problema la activare iphone
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.03.16

In legatura cu un iphone 5s . Acum o zi am actualizat software-ul cel nou 9.2 , apoi pentru a finaliza actualizarea ,imi zice sa activez apple si imi cere iD-ul apple al telefonului ,la care imi bag contul si imi da erroare de genul ( id incorect - id apple “.....” nu poate fi utilizat pe acest iphone ) Ce pot face ? Un sfat va rog multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Pai, dacă l-ai luat si nu ai verificat dacă are iCloud activat,si este activat, atunci tE-ai ales cu piese de schimb!
Dar la actualizare am pățit-o si eu, si am rezolvat prin legatar la iTunes

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.03.16

Nu am avut niciodata probleme cu tel. L-am cumparat de nou , mi-am facut singur id icloud , doar ca de la actualizarea asta imi cere sa activez iphone . E cv straniu

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Ai un backup recent ?
Încearcă un restore în iTunes cu telefonul în DFU mode.

E posibil ca buba de activare iOS 9.3 cu iPad2 să se manifeste și la alte device-uri.

http://www.idigitaltimes.com/ios-93-ipad-activation-problems-how-fix-issues-or-reset-devices-not-working-after-521580

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Eu am pățit-o cu 5C si iPad mini
Cu 6, alt 5c, iPad air 2, iPad 2 n-am pățit-o

Si eu im-am panica, ca nici din iTunes nu a mers din prima, dar la a doua încercare s-au activat

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….