iPad pro 9.7
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Anul trecut mi-am luat un mini 2 si de atunci air 2 sta cam degeaba. Cand am vazut ipad pro 13’ uau huge si greu de manevrat. Prin casa, bus, etc gasesc mai ergonomic pe cel mic mini 2. Acum ca l-au dopat pe mister pro 9,7 pare interesant, dar cam scump. 700€ cel mai mic + 170€ tastatura + 109 Pencil= 979 €, nu e putin. Cum nu sunt desenator si am deja keyboard Logitech la air 2 nu gasesc util upgrade. Air 2 nu sta de loc rau la viteza, acum e mai ieftin si cu 60€ Logitech keyboard ai o varianta comparabila cu pro dar mult mai ieftina. Vedem in viitor cum or merge, poate ne surprind in septembrie.
Ecranul si boxele, vedem cand apare in showroom daca merita smile. Ce este in schimb notabil ca gama de produse apple s-a extins destul de mult si asta e un lucru bun. Poti acum gasi produse facute cu grija (a se citi premium) la o plaja mult mai larga de preturi , inculsiv zona affordable. Asta e clar un lucru bun la 269$ mini 2 este o tableta grozava, nu pare de loc imbatrinita si este cu multe peste 80-90% din tabletele andoid de pe piata.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am comandat si eu una si un creion din ala miraculos.

Am avut si inca am iPad 1, api un mini dar era dezamagitor si l-am dat/vandut. Sper ca pro-ul din el sa faca ipadul sa nu se mai deprecieze in putere asa ca cele doua ipaduri dinainte. As vrea sa ma mai put juca pe el sau sa vad un film si dupa 3 ani, nu sa fie nevoie sa-l tin in sertar…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Mini 2 se misca foarte bine, nu am ce sa ii reprosesz si il folosesc intensiv. L-ai luat fara keyboard ?

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

da, fara tastatura. Am doua macbook pro in casa, daca vreau sa scriu o scrisoare o sa folosesc dispozitivul cel mai confortabil.
Vreau sa joc ceva racing games, sa ma uit la netflix din pat fara sa ma chiorasc la ecran, si sa-l iau in vacante pentru de toate. Dar cel mai mult vreau sa incerc creionul la desenat (carti de colorat pentru mine; desene pentru copila si poate ceva mai sofisticat pentru jumatate)

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Când a zis nenea Schiller că iPad Pro este înlocuitor de laptop, am cam strâmbat din nas cu toții.
Normal, pentru că încă n-am văzut noile MacBuce - laptopul cu un singur port și nici un buton: smile

http://www.macobserver.com/tmo/article/patent-shows-how-the-macbook-pro-could-become-more-like-the-ipad

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G