Restore from TM
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11

Salutare, Am nevoie de ajutor pentru urmatoarea problema: Am un back-up facut de pe un Macbook pro 13 si vreau sa-l mut pe un Macbook air. Backup-ul are 169GB, iar pe air am 256 GB, deci suficient spatiu. Cand butez cu cmd-R si aleg Restore from TM, vede HDD, ma pune sa aleg backup-ul iar la ultimul pas imi spune ca “This disk does not have enought space to restore your system”
Amincercat si cu clean install, dar degeaba, imi da acelasi lucru. Ce trebuie facut? Imi scapa mie ceva?, pentru ca am facut o gramada de restore-uri pana acum, si nu am avut aceasta problema.

Va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

O variantă ar fi să instalezi pe curat OS X pe Air și apoi să folosești Migration Assistant pentru transferat selectiv numai acele fișiere sau aplicații de care ai de fapt nevoie din backup-ul TM.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.08.11

Gata am rezolvat. Backup-ul din pro l-am facut excluzand niste directoare, si chiar daca a iesit mai mic, se pare ca isi pastreaza undeva informatia despre dimensiune incluzand acele directoare. Asa ca am sters directoarele, pe care le exclusesem din backup, si am refacut backup-ul de la capat, si a mers. Oricum, multumesc pentru sfat