cineva care lucreaza cu autocad
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

caut pe cineva care lucreaza cu autocadul pentru un desen dxf scara 1:1 pentru o tabla care sa permita instalarea unui ventilator mai mare si mutarea acestuia catre zona procesor sursa . In poza este tabla de culoare neagra .

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: tulcea
Macuser din: 24.09.09

desenul se poate face si in illustrator sau corel draw si se poate exporta in .dxf dupa aceea. ce anume doresti de la acel cineva?

Semnătură 

mac mini cu I mare
mac bookpro 15”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 07.07.09

am gasit pe cineva cu laser-cutter sa imi taie tabla , dar are nevoie de desenul piesei. Omul nu face proiectare doar incarca desenul si il executa. Am nevoie de cineva sa imi faca acest desen ,eu nu am avut nici o apropiere de cad sau autocad nu cred ca mi-ar fi de folos sa ma apuc sa invat acum pentru un desen. Prefer sa apelez la cineva cu experienta care stie cum se face ,sa nu pierdem timp si la final sa fie toata lumea multumita.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Salut, pot să îți fac eu desenul în Illustrator și să îl export pentru Autocad sau orice program folosește mașina de tăiat dar pentru asta îmi trebuie toate cotele produsului pentru a îți putea desena ceva utilizabil. Dacă le ai, dă-mi un mesaj privat și îți dau emailul meu ca să continuăm discuția acolo. Spor.

PS: eu am lucrat pe o mașinărie CNC însă era pentru prelucrat lemn și folosea un program proprietar, program care accepta importul de .dxf-uri indiferent cum erau făcute ele. Din cauza asta știu că deși un .dxf provine din Illustrator el este la fel de utilizabil ca unul făcut în Autocad.