HP Spectre, the world thinnest laptop
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Ce ziceti de gogu spectre smile. Nu pare a fi nici foarte scump. Are ceva sanse sa se bata cu MacBook daca lasi la o parte OS-ul smile

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/04/05/hp-announces-the-redesigned-hp-spectre-with-windows-10/#gallery-116223-1-slideshow

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

Balamaua aia parca asteapta sa fie rupta.

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul. Elegant, frumusel si windows 10 strica totul smile)

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Ce rai sunteti voi cu angajatorul meu smile))

Adevarul e ca HP s-a ridicat mult la capitolul laptopuri in ultimii ani. Chiar ma enerva la inceput cand ma intreba cineva de o recoamndare de laptop HP si nu stiam ce sa ii zic smile
Acum sunt chiar misto (exceptie cateva linii de consumer pe care probabil le avem sa ne batem cu acer si alte procarii entry). Am momentan un Elitebook si ca performanta e MPB, nu simt nicio diferenta in viteza de lucru. Doar ca windblows :(
Si oricum aveam gama folio care era foarte asemenator cu MBA, basca-i si finisajul era argintiu. La fel, foarte simiare ca performanta.

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB