3 din 3
3
Macuser cu multe boxe
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
Aetherius - 05 Mai 2016 06:41 AM

ma amuza in continuare cei care dau mii de euro pe cabluri, playere, amp-uri si incinte care nu fac nimic diferit fata de ce se foloseste prin studiouri. Aici ma refer la un sistem de 3000E maxim. Cu tot cu prelungitor APC smile))

:D
(y)

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ce e cu prelungitorul APC ? E de bine sau de rau ?
Toate componentele audio/video le am conectate la curent prin prizele de “Surge Protection” de la un APC Back-UPS ES 500 (cumparat cu $2.99 pe post de defect si schimbata bateria care era moarta)
Stiu ca APC-urile au un modul de filtrare de “zgomot” - ajuta la ceva in plus ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
psergiu - 06 Mai 2016 06:20 PM

Ce e cu prelungitorul APC ? E de bine sau de rau ?
Toate componentele audio/video le am conectate la curent prin prizele de “Surge Protection” de la un APC Back-UPS ES 500 (cumparat cu $2.99 pe post de defect si schimbata bateria care era moarta)
Stiu ca APC-urile au un modul de filtrare de “zgomot” - ajuta la ceva in plus ?

APC P5B-GR ca sa stau linistit cu ENEL-ul. Atat. Mi-as fi luat ceva gen Supra MD06-EU MK3 daca nu ar fi fost chiar atat de “nesimtiti” la pret.
Totul se izoleaza galvanic in sursele de alimentare de la bun inceput. Unele scule misto au in plus si acele inele de ferita, care sunt ca un filtru low-pass; deci in anumite ecuatii (mai precis unde nu ai inele de ferita), poate ajuta acea filtrare din APC.

In audio conteaza foarte mult sursa. Cu cat este mai filtrata si mai lipsita de zgomot, cu atat mai bine. Pe urma urmeaza toate etajele unui amp/pre/transport/dac, care preferabil ar fi sa aiba propriile lor surse, filtrate, independente. Asta este cheia succesului unui lant audio “profesional”.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.01.12

Eu nu mai cred in mos craciun… m-am intepat cu un fisch audio de vreo 500 de euroi si nu s-a schimbat cu nimic sunetul.
Chestiile astea cu super cabluri audiofile, super surse sau mai stiu eu ce ar trebui evitate, sunt bani aruncati.

3 din 3
3