print(“Hello, WWDC!”)
Hello love at first swipe. - cam tot ce face apple
Hello other side of the road. - Crossy Road, jocuri, apple tv acum
Hello yogi on my wrist. - new watch face
Hello driver, fast as you can.- car play updates? new app store for carplay?
Hello workout in my living room.- asta e interesant. poate fac vreun WorkoutKit unde pui ifonul in fata televizorului si te monitorizeaza cum te misti (ca xbox kinect)? (copyright huk, daca vreti sa faceti aplicatie platiti o bere)
Hello every pitch, every highlight. MBL at bat pe ipadul pro unde poti sa faci fereastra in colt (am descoperit din greseala ca pana si Plex stie asta, supermisto sa vezi seriale in timp ce iti citesti mailurile)
Hello self-combusting selfies.- blitzul lor ecran, vai ce revolutie
Hello double tap heart.- asta e deja, cand trimiti heart beats cu doua degete pe watch
Hello rain in five minutes. - dark sky pe ifon si watch (complicatia cea mai folosita de mine)
Hello 6 seconds of fame. - poate un nou mod de shooting pe ifon pentru Vine? sau poate o aplicatie nativa de editat filme de la apple? cu export peste tot si cu API pentru viitor?
Hello big idea. Developers, developers, developers. And look how many bajilionz of $$$ we paid to developers.
Probabil vor anunta schimbarile in Swift 3.0, printre care renunta la operatorii ++ si—si for-ul clasic din C/C++ (for int i=0; i<n; i++).
Probabil vor scoate putin ochii ca a fost aprobat pull-ul pentru Swift pe Android - a fost un tip care a reusit sa faca o aplicatie de Android folosind Swift. Sunt niste articole pe tema asta
Aparent, Apple a facut niste anunturi inainte de WWDC: http://daringfireball.net/2016/06/the_new_app_store
Ma face putin foarte nerabdator sa vad ce anunta daca noutatile despre App Store nu au fost incluse in prezentare…
So, emotii ceva . Nu am reusit nici o data pana acum sa il vad live. Azi joaca Irlanda si rupem usile la 4 desi am sanse live . Ceva recomndaripentru vizionare, ATV or ipad/mac browser?
Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).
Au bagat Microsoft Edge pt Win 10.
Apropo face si Microsoft conferinta legata de WWDC. Se cheama Layers si nu stiu daca e dupa prezentarea de WWDC sau in timpul
“Apropo face si Microsoft conferinta legata de WWDC. Se cheama Layers si nu stiu daca e dupa prezentarea de WWDC sau in timpul”
Apropo Microsoft a cumparat azi LinkedIn-ul si a anulat petrecerea LinkedIn de dupa WWDC . 26 Miliarde . Nu mai tin minte dar cred ca e una din cele mai mari achizitii. Auzisesm o gramada de zvonuri cum si Microsft ar fi trebuit sa prezinte azi la WWDC.
Deci una peste alta inceputul a fost un pic cam plictisitor dar iOS 10 pare interesant .
PS Hey Siri have you feed the cat ?
Sună a ZFS ?
Se vede că atunci când a considerat să includă suport pentru ZFS în OS X, Apple a ajuns la concluzia că mai bine se apucă de rescris de la zero decât să se încurce cu nevasta vecinului Larry - și bine a făcut, vezi cazul Google.
Astăzi e făcut public rezultatul. E foarte beta, va fi la stadiul de Developer Preview în macOS Sierra 10.12, cu țintă de lansare 2017 (toamna).
Spre deosebire de ZFS nu suportă raid. Dar ZFS e gândit în anii 2000 pentru servere în timp ce APFS va fi prezent și pe watchOS.
Începe să-mi placă ceasul ...