Pe scurt, acum cîteva zile am desfăcut ventilatorul mbpului din titlu.
Am scos și cablul de ecran, avînd de gînd să ajung la procesor, să-i pun pastă termoconductoare.
Am renunțat apoi și m-am mulțumit cu curățarea ventilatorului (care avea un covoraș de praf).
Am pus totul la loc, i-am schimat HDD c-un SSD Intel nou și a funcționat pînă azi minunat, chiar cu vreo zece grade mai rece (n-a mai trecut de 70, în condițiile în care înainte stătea, la filme, în 86 de grade).
Azi mi-a venit ș-o baterie nouă. Am desfăcut din nou scula, i-am i-o nstalat-o și l-am închis la loc.
Apoi i-am dat drumul și, în timp ce lucram la el, am dat luminozitatea ecranului mai mică.
În momentul ăla, cînd am ajuns la ultima liniuță, pe partea de jos a ecranului au apărut niște spoturi, vreo cinci, cred. Am desfăcut din nou, am scos-inserat la loc cablul video, crezînd că nu-l pusesem bine.
Am restartat, iar de atunci se încarcă sistemul, imaginea începe să facă ape, apoi dispare, reapare în toată limpezimea El Capitanului, fluctuează de parcă ar avea pe Aghiuță în el și se întunecă ecranul, care devine gri și care apoi se închide. Dacă mișc laptopul, ecranul își revine pentru moment, apoi își reia noul nărav.
În tot timpul ăsta se văd spoturile în partea de jos. Laptopul e, practic, de nefolosit.
Îl dau pe geam? I-am belit vreun mădular?
A mai pățit ceva?