Imprimanta StyleWriter II IMPECABILA
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.03.07

Vand imprimanta StyleWriter II IMPECABILA, atat din punct de vedere functional cat si estetic (nu are nicio zgarietura, pata, decolorare etc.)
Este insotita de cablu serial, cablu alimentare si de un cartus PLIN, original, functional (am scos doar 2-3 pagini de test - imprimanta se poate proba fara sa fie conectata la Mac) si de unul mai vechi, tot original, care se poate reincarca.
Cartusele sunt compatibile cu BC-02, pentru Canon din familia BJC. De fapt, imprimanta este facuta de Canon pentru Apple…
Manualul de service disponibil in format electronic.

Pret 70 RON.

Daca nu aveti drum pe valea superioara a Prahovei si nu se intampla sa am nici eu prin Bucuresti sau Brasov, atunci se mai adauga taxele postale.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

fara legatura cu topicul. Cablul serial nu mai merge la nici un mac de aproape 10 ani! Pacat. Imprimanta era hazlie.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Chiar nu mai are nimeni vreun Macintosh SE?...

:-D

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Din pacate (?), nu merge decat pe Apple.
Mai am una, ImageWriter II (cu ace), in aceeasi stare, dar p asta am reusit s-o pacalesc sa mearga pe PC (cablu serial modificat, drivere de la un alt model - C-ITOH, pare-mi-se). Primeste doar coli, nu si hartie de-aia gaurita pe margini (nu mai am capacul acela care permitea asta).
Merge bine, chiar si din XP, de-aia nici nu m-am gandit s-o dau.
Dar daca primesc vreo oferta faina, cine stie?...

‹‹ iBook-uri      Vand Powerbook 3400c ››