Salutare tuturor.Ma confrunt cu o problema stringenta care vad ca nu are rezolvare deocamdata.Am incercat zilele trecute sa-mi resoftez iphonul 6s cu un macbook air 2015.Am fost intampinat cu mesajul ca nu poate accesa serverul apple.Atunci am verificat porturile si am constat ca portul 80 este inchis.Am incercat toate metodele posibile si imposibile dar nici un rezultat.Am facut si port forwarding pe router dar degeaba.Am luat legatura cu cei de la rds care au zis ca e problema de la router.Am adus un alt router dar aceeasi problema,am resetat routerul si nimic.Mentionez ca am fibra si cu router huawei de la ei(router simplu doar pt fibra).Am pus pe un alt laptop firul pe direct fara router si culmea portul 80 blocat.Cei de la rds sustin sus si tare ca nu e de la ei dar eu totusi banuiesc ca ar fi de la routerul lor huawei.Pana sa-l instaleze in casa nu am avut probleme in a resofta iphonul.S-a mai lovit cineva de aceasta problema?Exista rezolvare?
Daca portul 80 ar fi blocat nu ai putea accesa nici un site necriptat (http). Orice router permite accesul din reteua local spre internet pe 80, invers nu, din intern spre reteaua ta locala ai nevoie sa deschizi port 80 sau sa faci port forwarding daca folosesti NAT, si 99,99% folosesti NAT. Poti sa faci un print screen la eroare?
Si ce vrei sa spui cu ai verificat porturile? Le-ai scanat cu un tool, verificat cu telnet, etc,? Probabil tu ai verificat cu un tool online care scaneaza daca porturile tale sunt deschise pe 80, si cum tu probabil nu gazduiesti nici un server web si nu ai facut port forwarding nurmal ca nu ai 80 deschis, si daca ai deschis nu asculat nici un server/serviciu pe 80, din internet spre reteaua ta local. Sunt sigur ca nu e nici o problema de port. Cel mult poate fi o eroare temporara apple sau provider.