Eu tot nu inteleg ce scanezi tu. Ca sa accesezi apple ei trebuie sa aibe porturile deschise pe serverele lor si credema, le au. Tu ai scanat 192.168.0.150 care probabil e computerul tau. NU ai de ce sa ai porturi tu deschise inclusiv 80. 127.0.0.1 NU este adresa externa! Este tot computerul tau (is the loopback Internet protocol (IP) address also referred to as the localhost.), asta pentru postul 8.
Revenind la problema ta. Laptopul are net? Poti accesa orice site-uri fara erori? Urmeaza pasii de aici: https://support.apple.com/en-ie/HT201252
@Luc73, portul 80 este ok, problema e in alta parte.
Hai s-o luam cu inceputul, ce ai vrut sa faci? La ce se refera “resoftarea” de care spui in primul post?
Salut.Deci am conectat iphonul 6s la itunes si am vrut sa reinstalez pe curat ios-ul,avand versiuni beta cu multe erori.Deci toate bune,itunes vede telu dar cand dau reinstalare ios la ultima versiune de pe site,primesc eroarea ca nu se poate conecta la serverul apple desi am dezinstalat find my iphone.Am cautat ulterior pe site-ul apple si am aflat ca anumite porturi ar fi blocate fapt ce nu imi permite accesarea serverelor.
Revin la o intrebare care ti-a mai fost pusa anterior, de ce nu vrei OTA? Macar ai incercat sa vezi daca merge?
Sau, daca tii mortis sa o faci de pe Macbook, intra in router si fa-i DMZ catre 192.168.0.150. Atentie, nu-l lasa asa, iti expui MB direct in WAN. Daca nici asa nu merge, inseamna ca ISP-ul tau chiar blocheaza anumite porturi, dar nu neaparat portul 80. Daca portul 80 ar fi blocat, nu ai putea sa accesezi nicio pagina http, deci inclusiv acest forum.
Am facut pana la urma ota,ca alta solutie nu aveam,dar intrebarea mea unde ar fi problema?Pe un laptop Lenovo G500 am primit acceasi eroare.Am sa incerc la alta adresa rds la un prieten si o sa revin cu constatari.Trebuie sa vad unde e buba si tare sm o banuiala ca ar gi de la rds desi ei se jura ca nu blocheaza decat 25-ul.
Daca a mers OTA, inseamna ca RDS-ul nu blocheaza porturile (nu ar fi mers nici pe WiFi).
Problema este in Macbook. Folosesti Little Snitch sau similar? Verifica acolo sa nu fie blocat traficul catre serverele Apple. In fisierul “hosts” ai umblat? Daca da, verifica si acolo.