iphone 4s tot mai putin functional
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

iphone 4s tot mai putin functional,

dupa ultimele update-uri telefonul merge tot mai prost si mai putin responsive,

adica devine enervant de folosit ceea ce inainte era un device responsive adica apasai un buton si se intampla actiunea imediat…

nu stiu cat de conspirativa e chestia sa te faca sa treci la un alt model CEEA CE EU NU VREAU.

cum se face downgrade?

a facut cineva?

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Downgrade nu poti sa faci decat la iOS-urile semnate ce Apple, poti sa verifici le ei pe site, dar de obicei e pentru putin timp doar versiunea precedenta, in cazul nostru acum daca ai gen 9.3.1 poti sa te intorci la 9.3. Inca o data exemplul e pur fictiv, din pacate acum semnat este doar 9.3.1 https://ipsw.me/iPhone4,1. Prin procedurile normale ramai prins in ce iOS ai actual. Nu stiu daca exista si alte proceduri care sa iti permita sa pui ultimul 8 de exemplu. Poate ne lumineaza un developer wink.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 20.07.10

eu sunt prins la ios 9.2.1 pe iphone 4s, nici cu jailbreak nu ai cum sa fac downgrade iphone-urilor de la 4s in sus.

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

eu totusi nu inteleg de ce recurg companiile la aceste mizerii.
nu pot sa cred ca Apple nu testeaza iOS-ul pe toate dispozitivile inainte sa-i dea drumu pe teava.
inteleg ca toti sunt in piata ptr a face bani , dar nu inteleg lipsa de respect fata de cumparatori… de ce trebuie sa recurga la tertipul asta doar ca sa te oblige sa iti schimbi telefonul….
in fine.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Din pacate (pentru environment) sau din fericire pentru iubitori de technologie evolutia este mult mai rapida acum. Mie personal mi se pare ca scot firmele de software niste produse uriase si prost optimizate. Nu cred ca raportul este direct proportional intre resursele consummate si functiile oferite. Tot personal mi se pare ca hardware-ul s-a cam plafonat un pic (cel putin in cazul Intel pare a fi foarte aproape limita tehnologiilor folosite pana azi). HP promite photonic computers (The Machine). Din materialele de marketing pare a fi un drum nou cu bataie lunga. Pana atunci insa ar parea insa mai util ca firmele de software sa scoata solutii cat mai eficiente si nu trilione de linii de cod facute in graba doar ca sa fie in fata concurentei smile. Eu am luat un Apple TV nou si numai dupa 2 ani google schimba API si pa pa youtube.
Intorcandune la iphone 4s are aproape 5 ani si nu e chiar rau pentru un telefon care a fost gandit sa fie smart phone flag ship. Daca ere tembelefon gen nokia 3010 probabil ca tehnic ar fi avut o viata mai lunga. Chiar daca pastrai iOS-ul original care merge bine pe el nu l-ai fi putut folosi datorita aplicatiilor care nu mai sunt compatibile cu versiunea respectiva.
Viitorul ori industria se va mai aseza ori va continua galopul nebun usor inefficient. Om trai si om vedea.
Poveste personala. Microsoft a inceput sa scoata asa de multe lucruri noi pe banda rulanta, probabil multe bune, dar noi nu am putut tine pasul cu ele. Nu am fost singurul care se plangea la workshopurile Microsoft. Nu aveam efectiv timp sa invatam, testam, implementam ca gata alta varianta apare, alte produse complementare, etc.  Acum o saptamana Microsoft anunta ca nu mai scoate lucruri noi decat o data la 6 luni sau un an. E, asa mai merge smile, trimestrial era prea rapid. Nu stiu cat de stabile erau produsele/versiunile dar nu era omeneste posibil sa le absorbim.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K