din cate stiu eu exista 2 ventilatoare la un macbook pro.. la mine merge numai ala din stanga ... se incalzeste destul de tare si ma ingrigoreaza acest lucru. Poate ma insel. Însa poate cineva si-a mai instala wigetul ala cu ventilatoarele si sa imi zica si mie daca îi funcționeaza ambele.
Tot numai pt intel based mac ;-(, de ce nu este si pt PPC-uri?
Din cate stiu eu este vorba despre niste senzori construiti in procesoare (temperatura) si de cei din ventilatoare - acestia sunt numai pe platformele cu Intel.
aha… bun… dar ideea e ca acum de cand am instalat http://www.macupdate.com/info.php/id/23049 m-am speriat si mai tare acum… procul meu sta numai intre 55 si 75 de grade. Ce se poate face?
Pina la 60 e normal. Da nu stea mult peste 70! Iar la core duo, peste 75! Dar, daca ventilatoarele nu-l racesc, nu e bine (ai astupat aerisirea? Tii ceva pe tastatura? Il tii in pat (in plapuma)?
astazi a fost pe birou am sa ii mai fac niste teste sa vad cand ajung acasa sa va in cat se urca maxim. Am sa ma uit sa vad si daca exista vreo solutie la coolerul care sta pe zero
astazi a fost pe birou am sa ii mai fac niste teste sa vad cand ajung acasa sa va in cat se urca maxim. Am sa ma uit sa vad si daca exista vreo solutie la coolerul care sta pe zero
Prietene, daca un cooler e mort asta e problema mare! Normal sa iti creasca temperatura mult. O sa moara si al doilea cooler pt ca incearca sa faca treaba a doua. La service!
URAAAA… dupa 1 ora e shurubarit… :d am reusit sa desfac bijuteria. Aveam coolerul din Dreapta ushor blocat. Acum merge PERCTIUNE.
P.S. DACA NU AI EXPERIENTA SI NU AI ESFACUT CEL PUTIN 10 LAPTOPURI LA VIATA TA SA NU INCERCI SA IL DESFACI. ESTE CEA MAI FINA LUCRARE DE PANA ACUM PE CARE AM VAZUT-O.