Oameni buni, vreau să cumpăr din UK un scaun ergonomic (pot lua și de aci, dar sînt precum bunul-simț în Parlamentul României: incredibil de greu de găsit și nesimțit de scumpe).
Întrebarea e, deci, ați cumpărat de acolo, din UK, piese de mobilier?
Produsul vine prin curierat la adresă sau vine prin vamă și costă cît China?
Întreb pentru că mă aflu în deplină inocență în partea asta de viață comercială.
Oameni buni, vreau să cumpăr din UK un scaun ergonomic (pot lua și de aci, dar sînt precum bunul-simț în Parlamentul României: incredibil de greu de găsit și nesimțit de scumpe).
Întrebarea e, deci, ați cumpărat de acolo, din UK, piese de mobilier?
Produsul vine prin curierat la adresă sau vine prin vamă și costă cît China?
Întreb pentru că mă aflu în deplină inocență în partea asta de viață comercială.
Simpatica ironie ,am pus o intrebare….nu lucrez in anglia si nu sunt ceva necalificat….aveam nevoie de mb pt facultate ,mai exact medicina .....
No offence, dacă ești un -escu sau parlamentar. Sau importator de scaune.
Eu sînt un -escu și am nevoie de-un scaun pe care să pot sta la bureau all day long, pentru propășirea ei dă nație.
Poti vedea direct pe site, sau cere o estimare de cost - shipping. Vama nu ai.
Iti recomand scaunul de la ikea, Markus, e foarte bun, garantie 10 ani chiar. Costa 590 lei si repet garantie 10 ani. Eu am la serviciu, si sunt multumit. Am trecut prin o gramada de scaune, pe toate reuseam sa le stric, asta se tine bine
UK este inca in UE si nu sunt taxe legate de vama. Doar transportul care poate costa ceva pentru un colet mai voluminous. Daca ai firma in RO il iei fara TVA din UK .
Markus am si eu acasa…e foarte comod. Intr-un an a fost votat cel mai bun scaun de birou pt gaming pe Lifehacker.
Am văzut că-i lăudat de mulți. Eu am nevoie, din păcate, de ceva nițel mai ajustabil, cu suport lombar și brațe reglabile, cu spătar ajustabil etc. Iar la noi e greu de găsit așa ceva în condiții omenești.
Esențial e să aibă suport lombar reglabil, brațe reglabile, un spătar rabatabil în condiții de siguranță și alte mici chestii mărunte. Tot esențial e să-l și probezi, dacă se poate.
sincer, cred ca cu tot cu transportul ajungi putin putin mai ieftin fata de unul din tara, asta daca nu gasesti ceva la mana a 2-a pe ebay, dar transportul unui scaun fara 40-50 de lire nu cred ca gasesti