2 din 2
2
Mackbook Pro dupa update
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 22.11.12

Ce ar insemna ca toti partenerii Microsoft, de exemplu, sa primeasca adresa de email a celor inscrisi, cand au o problema de service cu - sa zicem - un mouse?

Semnătură 

Laptop’s Einstein

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Am primit și eu acel mail de la Apple pe adresa de mail primară asociată apple-id-ului, în care mi se cerea o evaluare a service-ului autorizat (Noumax), la vremea respectivă n-am făcut observația ta pentru că de pe acea adresă corespondasem și cu Noumax.
La mine n-a fost vorba de garanție, schimbasem contra cost coolerul de la Mini 2011 că începuse să sune a descentrat.

Oriunde te duci cu un produs la garanție presupun că lași un telefon și o adresă de mail de contact.
Cu un mouse microsoft sigur nu te sună microsoft, îți dă direct PC Garage “rezolvat ok”.

La Apple, as by magic, știu ei unde să-ți dea mail, ești clientul lor direct.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Mie mi se pare ok faza, am stricat un ipad anul trecut, l-am scapat si pe langa altele butunoul de power a ramas intepenit. Mi l-au schimbat fara nici o problema dupa care mailul cum a fost, cum sa fie excellent smile. In felul asta ii mai filtreaza si ei pe parteneri sau ii mai trag de urechi daca e cazul:).

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

2 din 2
2

‹‹ macbook early 2014      Unde-s gigaherții? ››