PARKSIDE - LIDL
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Intrebarea este:

Vad ca are o gramada de functii si pare dotat.
Merita banii pentru uz casnic, ce parere aveti?

Cristian

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

La 2 găuri pe semestru mere!
Sunt deșeuri cosmetizate si bine ambalate!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Sculele Parkside de la Lidl nu sunt scule de precizie si nici nu vor rezista mult in cazul in care sunt utilizate intensiv. Dar cum spune si colegul, daca sunt utilizate rar, atunci sunt ok. Sunt comparabile cu sculele din aceasi gama de pret care sunt vandute in magazinele de bricolaj.

Despre care produs Parkside este vorba mai exact? Sunt unele scule / consumabile destul de nereusite, dar sunt si unele de calitate acceptabila - chiar buna pentru pretul platit.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

Asta e:

http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?action=showDetail&id=54653

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 09.02.13

Eu iti recomand asa: pentru chestii marunte e ok jucaria, daca ai de gand sa tai cu ea lemn de esenta tare/fier atunci iti recomand sa cauti un Dewalt/Milwauke/Makita pot sa fie chiar si second daca nu vrei sa investesti mult.

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Pentru casa/apartament ocazional de taiat ce poate rar….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Cum spuneam mai sus, sculele Parkside nu sunt scule de precizie (chiar la ferastrau pendular m-am gandit), deci posibil ca taieturile sa nu iasa tot timpul perfect perpendiculare, indiferent de cat de exact reglezi scula. Dar in mod normal asta nu este o problema mare pentru ca materialul taiat se mai poate prelucra ulterior prin slefuire si atunci poti sa mai corectezi imperfectiunile.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 20.06.08

Amu vreo 4 ani mi-am luat de la Practiker un Black&Deker; pendular la 180.00
La tara mi-am facuta mibila de bucatarie, living, bucatarie de vara, magazie din scandura si a taiat mii de metri fara probleme. Asa ca mai pune ceva si ia-ti ceva faut in chiona da macar cu eticheta de marfa de calitate

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Atentie la pendularele ieftine. Am luat de aici cel mai ieftin Black & Decker ( http://www.homedepot.com/p/BLACK-DECKER-4-5-Amp-Jig-Saw-BDEJS300C/205545898 ) nu taie drept - talpa de jos e prinsa cu 2 suruburi care musca in plastic direct - daca le strang prea tare, risc sa stric filetul. Daca nu le strang, dupa cateva taieturi, talpa se inclina si taietura nu mai e la 90 de grade. Pentru 2-3 taieturi pe luna e bun.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Eu mi-am luat un scorpion saw de la B&D https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00032II4A/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1
L-am folosit extensiv la taiat rafturi, suporti, iedera groasa cat bratul (4-5 trunchiuri), suruburi intepenite. Merge perfect, se tine bine, si nu a dat semne de oboseala sau supraincalzire.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)