Oricat de inteligent ar fi iOS nu face curatenie d eunul singur. Are o aplicatie in background care verifica spatiul necesar functionarii sistemului.
Toate sistemele de operare au aceasta functie. Inclusiv Android numai ca la Android poti intra mai adanc in sistem si poti pri aplicatiile de sistem care vin cu telefonul sau tableta.
Poti instala ce sistem de intretinere doresti. Pe Android-urile mele am AVG Cleaner care face curatenie sie de genul Set It and Forget iar ca un soi de Recycle Bin sau Tracsh ( in Mac ) este aplicatia Dumpster.
Prefer Android in fata iOS datorita functiilor de customizare mai ok decat cele d el a Apple - in speta iOS.
Sotia are un Huawei Y330-U01 ( Un telefon de 200 RON de care este foarte multumita - mail , facebook , telefon si alte cateva functii utile pentru un contabil ). Pe langa asta are si un Nokia Lumia 530 primit la oferta odata cu schimbarea abonamentului. Nu e prea multumita de el si intentioneaza sa il schimbe cu un Android. Anterior a avut un Samsung Galaxy Mini 2 .
Eu am un Samsung Galaxy Ace 2 - SM-G357FZ si un Lenovo A750.
Tablete , fetita are un Viva C701 cu Andoid pe el , sotia tot un Viva dar nu mai stiu modelul iar eu un Asus Transformer TF101.
Toate Android. Nu am avut niciodata probleme de blocare sau ingreunare cu aplicatiile de mai sus instalate. Sincronizez conturile jucariile cu conturile de Gmail atat pe contacte cat si in cei 15GB pentru backup-ul fotografiilor pe Google Photos. Google drive 15GB in varianta free.
Pe Dropbox am 25 GB castigati din referals. 250 MB la fiecare prieten care si-a facut cont in Dropbox.
Ce mai pot zice ? Sunt mai mult decat multumit cu cei 15GB in Drive , plus Google Photo si plus Dropbox 25GB. Asta ca sa nu mai zic ca am propriul ownCloud setat pe serverele mele puse in datacenter.
iCloud cat are ? 5GB ? Nu e cam putin intr-o lume plina de informatii?
Google are si el securitatea lui. Daca incerc sa ma conectez din alta tara pe contul Google imi da peste degete. De asemenea daca vreau de pe un alt dispozitiv.
Imi cere cod de verificare de pe numarul de telefon inrolat in cont.
Contul d eYoutube e inrolat in Google.
Contul de Google Music - alea 22.000 de piese uploadabile - e inrolat in Google. Am facut contul cand a fost lansat serviciul astfel incat inca beneficiez de gratuitate.
OS X am doar pe PowerBook G4 - Tiger 10.4.11 si se comporta foarte ok in ceea ce am eu nevoie , eMac-ul modificat de mine iar ca portabile iPod 3rd gen , iPod touch 1st Gen jailbroken , ipod Nano 2gen pe care pusesem Linux , acum am un ipod clasic cu HDD-ul defect si caut solutii sa il inlocuiesc cu un CF si adaptor.
Cam astea sunt pe scurt jucariile din ograda.
Telefon tot Android mi-as lua iar pentru muzica un iPod. Nano de generatia a treia fost piece of art. In 8GB am si vreo carca de clipuri si filmulete pe linga muzicute.
Am avut un Nano Touch dar a cazut in WC fiind prins de curea cu clipsul
Am tras apa peste el.