display cu tenta verde Mac retina 13
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.09.12

Salut. Am un mac pro retina model 2015 achizitionat in noiembrie anul trecut din afara tarii.In ultima vreme am observat ca atunci cand il deschid apare o culoare verde pe fundal, culoare care dispare dupa 10-15 minute. Ati mai intalnit problema asemanatoare? Care sa fie cauza.Tinand cont ca am garantia valabila inca, unde il pot duce pentru diagnoza si service la noi? Va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

In bucurești ai noumax și istyle… acuma depinde unde stai tu
smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Depinde daca vrei sa nu mergi la unii care nu tin cu utilizatorii!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.09.12

Sunt din Constanta, din cate stiu avem doar iStyle si iRequest(nu stiu daca sunt unii si aceiasi).Cat despre problema, aveti idee care ar putea fi cauza? Mentionez ca dispare in 10 minute.Sa fie de la placa video? Sau doar display-ul?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 22.11.12

mai bine sa nu fi curios, ca daca il desfaci ramai fara garantie. Trimite-l in garantie si ti se inlocuieste componentul defect.

Semnătură 

Laptop’s Einstein

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09
drinkalot89 - 29 Mai 2016 03:58 PM

Sunt din Constanta, din cate stiu avem doar iStyle si iRequest(nu stiu daca sunt unii si aceiasi).Cat despre problema, aveti idee care ar putea fi cauza? Mentionez ca dispare in 10 minute.Sa fie de la placa video? Sau doar display-ul?

Cauta Noumax in apropiere, sau in cel mai rau caz iStyle. Fereste-te de alti asa zisi autorizati!