1 din 2
1
ce telefon recomandati compatibil isync?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Vreau sa schimb telefonul, as vrea sa cumpar ceva care sa aiba bluetooth si sa se inteleaga perfect cu isync prin bluetooth.
Ma orientasem catre un P900 sh, dar parca ar merge mai bine ceva mai mic. Voi ce folositi?

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 30.01.07

iPhone grin

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pana la iPhone, mergi pe SonyEricsson. Eu am un model deja vechi (T610, parca, dar nu-l schimb, ca vine iPhone!), dar lumea spune ca SE pupa bine cu iSync.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ok, multumesc.

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 05.02.07

Eu am un Sony Ericsson W180i care functioneaza fara probleme impreuna cu iSync (apare si un thumb cu alura reala a telefonului wink ). Tot pe aceeasi platforma e construit si K750i sau K800i, deci cu modelele astea 3 mergi la sigur. Muzica o poti copia direct din directorul lui iTunes si ajunge in playlistul tau pe telefon fara sa trebuiasca sa utilizezi un soft suplimentar, nu ca ar fi nevoie (ca doar datele sunt copiate si nu convertite), dar piesele trebuie organizate dupa ierarhia artist->album->track..
Personal mi se pare agenda Sony Ericsson cam deficitara fata de cea pe care o aveam la Nokia, dar per ansamblu sunt multumit de aparat! Succes!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

alege ce model iti place

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stiam acea pagina, mersi dacuBurebista!
Acum ma chinui cu un Motorola V3X al unui coleg ca imi place mult telefonul si nu reusesc neam sa il fac sa se “pupe” cu Powerbooku’.
Uf… o sa incerc si un SE.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

Am un SE W800i si se pupa al naibi de bine cu Powerbook-urile de prin birou.

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 21 Martie 2007 05:36 PM

Pana la iPhone, mergi pe SonyEricsson. Eu am un model deja vechi (T610, parca, dar nu-l schimb, ca vine iPhone!), dar lumea spune ca SE pupa bine cu iSync.

NU orice SE se pupă cu iSync, pt al meu K510i a trebuit să dau 9.90 euro pe niște conduits de la Novamedia (prin card BCR în lei). Nici 10.4.9 nu are suport intern pt acest model (deși a mai adăugat suport pt o serie de mobile).
Eu zic să se uite atent să vadă ce suport oferă Apple, apoi să vadă dacă nu rezolvă treaba cu Novamedia, eventual.

http://www.novamedia.de/sync/

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

io m-am dat cu un nokia 6822 si acuma am SE t630. si mie-mi aparea acel thumb cu alura reala a telefonului

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 21 Martie 2007 11:55 PM
altero - 21 Martie 2007 05:36 PM

NU orice SE se pupă cu iSync, pt al meu K510i a trebuit să dau 9.90 euro pe niște conduits de la Novamedia (prin card BCR în lei). Nici 10.4.9 nu are suport intern pt acest model (deși a mai adăugat suport pt o serie de mobile).
Eu zic să se uite atent să vadă ce suport oferă Apple, apoi să vadă dacă nu rezolvă treaba cu Novamedia, eventual.

http://www.novamedia.de/sync/

Altfel, cred că Motorola se pupă cel mai bine cu iSync. Soției i‑a adus moșu’ un L6, isync fără necazuri, din prima. E un celular frumos de tot, păcat că are rezoluția mică la foto.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07

nokia n70 a mers din prima cu isyncu

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Farfelkugel - 22 Martie 2007 04:00 AM

nokia n70 a mers din prima cu isyncu

Păi dacă e pe lista Apple, de ce să nu meargă. Apropo, eu am una și mare nemulțumire cu acest isync, dacă alegi „sync folder X” din Address Book. Folosește cineva metoda asta? Nu a/ați observat nimic aiurea?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu folosesc asta. Mi-am facut un grup in Address Book, numit Molecular, unde bag tot ce vreau sa am pe telefon. Iar in iSync i-am spus sa sincronizeze acel grup, si o face fara probleme. Ce trebuia sa vad?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

folosesc nokia 7650. a mers din prima.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mi-am luat aseara un V3i ca telefon personal si a mers perfect, “din prima”... acum caut si un SE P900 - 910 pt telefonul de serviciu. Sper sa mearga la fel de usor sincronizarea.

Semnătură 

1 din 2
1