2 din 2
2
ce telefon recomandati compatibil isync?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
altero - 22 Martie 2007 05:51 AM

Eu folosesc asta. Mi-am facut un grup in Address Book, numit Molecular, unde bag tot ce vreau sa am pe telefon. Iar in iSync i-am spus sa sincronizeze acel grup, si o face fara probleme. Ce trebuia sa vad?

Buuun. Deci, să zicem că, în grupul Molecular adaugi 3 nume, la primul sync se vor duce în molecular. Corect?
Dar dacă adaugi în celular x numere noi, vei constata că nu se link-uiesc în grupul Molecular, ci se „aruncă” alandala în tot Address Book-u. La tine nu face la fel? Păi ăsta nu e sync, e semi-sync și e un bug absolut enervant.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

He, he. Ai dreptate. Nu fac sync si de la tel la Mac, asa ca n-am vazut chestia asta. Intr-adevar, nu e cuser.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 23 Martie 2007 12:21 AM

He, he. Ai dreptate. Nu fac sync si de la tel la Mac, asa ca n-am vazut chestia asta. Intr-adevar, nu e cuser.

Este o treabă absolut enervantă care mă calcă rău de tot pe sistemul nervos. Păi am peste 1700 nume în Address Book, doar nu-s idiot să le pun pe toate în baza de date a celularului. Singurul workaround este să faci un user nou numai în acest scop, să faci sync cu celularul, ceea ce nu am făcut decît de probă, deoarece mă încurcă și mai tare.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai stai asa, ca daca faci un folder (sau grup, cum i-o spune) nou in Address Book si ii spui lui iSync sa sincronizeze telefonul numai cu grupul ala, merge OK. Iar in (rarele, banuiesc) ocazii cand ai numere noi in telefon fata de Addess Book, atunci trebuie sa le pui de mana dupa sincronizare si in grupul Molecular.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 23 Martie 2007 05:39 AM

Pai stai asa, ca daca faci un folder (sau grup, cum i-o spune) nou in Address Book si ii spui lui iSync sa sincronizeze telefonul numai cu grupul ala, merge OK. Iar in (rarele, banuiesc) ocazii cand ai numere noi in telefon fata de Addess Book, atunci trebuie sa le pui de mana dupa sincronizare si in grupul Molecular.

Păi da, manual le pun în celular (cum altfel?), de ce trebuie să le mai pun încă o dată și în AB? Și dacă bag în celular 15 numere, dup-aia să stau să le pigulesc din AB pe toate și să le pun în grup? Nu, e aiurea.
Și mai are o hibă AB. Dacă pui family name first, pe celular le afișează invers, adică given-name urmat de family name. Și ăsta e un bug, nu știe să inverseze nume de familie/nume de botez.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

Asta cu family name first, nu e de la cum setazi in telefon? La mine am in Phonebook > Options > Synchronize view - By first/last name. Si le am puse dupa primul nume, ca si in Address Book.
Daca am inteles eu bine.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 23 Martie 2007 02:10 PM

Asta cu family name first, nu e de la cum setazi in telefon? La mine am in Phonebook > Options > Synchronize view - By first/last name. Si le am puse dupa primul nume, ca si in Address Book.
Daca am inteles eu bine.

Ar trebui să fie de cum setezi în AB, nu? Nici nu cred că la mobile, cel puțin la cele uzuale, nu la huidumele alea scumpe, se poate seta family/first name, dar are un soft deștept, de regulă, pauza între cuvinte e „citită” ca frontiera dintre family/first name sau invers.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 28.11.07

Samsung D900i merge super, cu o mica conditie ...http://macintoshhowto.com/phone/how-to-sync-your-d900i-to-macintosh-osx.html
am urmat instructiunile si merge ok sub Leopard
succes amatorilor, am atasat cele necesare

Fișiere atașate
Archive.zip  (Dimensiune Fişier 385 - Downloads: 64)
 Semnătură 

winter snow ... soon

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.10.05

Din pacate va cam trebui sa te feresti de SE P900/990i o sa ai sigur nevoie de novamedia care sunt exagerat de scumpi tinand cont ca iti vand ,de fapt, un script.
Poti incerca un BluePhoneElite ( 2) cu el dar nu poti sincroniza iCal.
Exista niste solutii pe net dar direct/snur cu Sync nu merge.
E pacat ca, concurenta dintre Apple si Sony face ne face victime fara sansa de scapare.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Merge cu siguranta. Eu am SE P1i si gasesti chiar pe site la SE plug-in pentru iSync.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
SEmanuel - 15 Ianuarie 2008 12:34 AM

Din pacate va cam trebui sa te feresti de SE P900/990i o sa ai sigur nevoie de novamedia care sunt exagerat de scumpi tinand cont ca iti vand ,de fapt, un script.
Poti incerca un BluePhoneElite ( 2) cu el dar nu poti sincroniza iCal.
Exista niste solutii pe net dar direct/snur cu Sync nu merge.
E pacat ca, concurenta dintre Apple si Sony face ne face victime fara sansa de scapare.

De la Novamedia am dat 9.99 euro pe un pachet care acoperă x tipuri de telefoane pt al meu SE k510i și un Nokia al lu fi-meo (am uitat ce model are). E un pachet mai ieftin, făcut de un englez, e parcă 2 lire/model celular, dar la ăla nu am putut plăti cu card românesc, nemții de la Novamedia au mers brici.
E mult 9.99 euro??? Folosesc eu și fi-meo cîte un script din pachetul ăla mare. Păi dacă mă duc la macuser meeting cheltui dublu-triplu.

Semnătură 

2 din 2
2