Aplicații care mor
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

iaca, după ce Yahoo a anunțat că renunță la versiunea de desktop a lui messenger, am mai primit un mail de la KoffeePhoto:

Dear KoffeePhoto user,

KoffeePhoto was born 10 years ago as an innovative service for publishing and backing up digital photos.
Although the service has been quite successful, we did not find a way to monetize it effectively.
Since 2010 Koffeeware has turned to new activities, including creating state of the art applications for ordering photo products online.
We have kept maintaining the KoffeePhoto service for numerous years now, but we have reached a point where we need to finally close it for real.
The service will be switched off on june 30th 2016 and your photos will be deleted from our servers at that time.
Before that, you may want to download your photos to your computer using KoffeePhoto software export feature.

Thank you for your support all these years.

The KoffeePhoto team.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Asta e viata. Unele mor altele fac foarte bine theoretic dar se zgarcesc. M-a dezamagit foarte tare Microsoft cu One Drive. A oferit 15 GB free iar daca foloseai for backup camera mai primeai inca 15 GB free. 30 GB nu era rau. Celebrul mail pe care l-a primit toata lumea in care ne anunta cu parere de rau ca vom pierde 25 GB si sa ni le downloadam inapoi daca nu vrem sa platim. Satya in general a facut lucruri bune dar faza asta cacacioasa.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

De-asta nu stochez poze pe server, pt ca n-am incredere in niciun serviciu si pt ca nu ofera spatiu cat am eu nevoie.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Faza cu Yahoo Messenger nu ma mira deloc, cel putin in ultimii ani nu s-a mai imbunatatit absolut nimic la ei si majoritatea utilizatorilor au trecut pe Skype si Facebook (atat pe PC cat si pe mobil). Si chatroom-urile publice au fost desfintate de cativa ani. Dupa ce in ultimii 1-2 ani eu am ramas singurul care mai intra zilnic pe Yahoo Messenger dintre toti prietenii si colegii mei, de cateva luni am renuntat si eu complet la Yahoo Messenger, pentru ca nu mai avea nicio utilitate pentru mine din moment ce toti au trecut deja pe alte alternative. Cand ma gandesc ca prin anii 2000-2001 eu am fost primul dintre prietenii si colegii mei care utiliza Yahoo Messenger (avand pe atunci o conexiune la internet prin modem dial-up de 56k), in timp ce altii stateau doar de mirc, imi vin multe amintiri placute. In ultimii ani insa banuiam deja ca Yahoo Messenger se va desfinta in curand, avand in vedere ca tot mai multi utilizatori au migrat catre alte aplicatii care ofera servicii mult mai bune…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

yahoo mess a murit acu multi ani cand incepea lumea sa-si faca cont de fb.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

și totuși am destui prieteni pe care-i văd în Adium… smile
deh, obiceiurile vechi rămân în ciuda facebucului

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Mangalia
Macuser din: 28.11.11

Ca sa nu deschid alt topic…
Yahoo Messenger nou-nouț, desktop app merge pe OS X 10.11.6…
https://messenger.yahoo.com/download

Descarcat, instalat, functional…
Enjoy!

Semnătură 

“Deep in the human unconscious is a pervasive need for a logical universe that makes sense. But the real universe is always one step beyond logic.” from The Sayings of Muad Dib by the Princess Irulan