pitagora - 19 Iunie 2016 08:41 PM
belasajgo - 18 Iunie 2016 11:54 PM
pitagora - 18 Iunie 2016 08:15 PM
Nu cred ca poți renunța definitiv la telefonul personal.. Poți limita folosirea lui, dar renunțat nu prea văd cum? Nu ai rude, familie, soție etc? Cum comunici cu ei? Si daca ai Doamne ferește o urgentă ce faci? E un rau necesar telefonul nowadays..
Poti renunta, dar este ca si la fumatori, depinde cum esti obisnuit si cat esti de motivat sa renunti. Eu telefonul folosesc pentru convorbiri in medie cam 5 minute pe saptamana (apeluri initiate si primite), deci in medie cam 20 de minute pe luna. Eu fara nicio problema as putea renunta complet la telefonul mobil, deoarece si acum in general il folosesc mai mult pe post de ceas decat pentru comunicare. Insa cunosc multe persoane care vorbesc lejer si 5-6 ore pe zi, acele persoane doar foarte greu ar putea renunta complet la telefon.
5 min pe săptămana?? Si cum vorbești cu ai tai/rude ?
La mine e mai simplu. Nu am telefon intre momentul cand plec de la munca pana ajung acasa. Acasa am sotia si Skype
.
Ce am descoperit, ca mai mult primeam telefoane in care eram insracinat sa fac diverse. I-am dresta si pe aia de la munca asa, daca sunt in on call asta e, oricum avem tel dedicate, daca nu pa si pusi ne auzim Luni la 9
. Cu prietenii croncanim pe face book, avem mai multe grupuri, parinti Skype.
Mai merg destul de des si cu bicicleta si cu paletele de ping pong un buzunar e greu, si sa imi iau un ghiozdan doar ca sa car tel
. Naveta oricum o fac cu bicla deci unu chir nu as folosi tel in timpul ala, si 2 nu ma plictisesc in autobuz si frec tel.
Si revin nu sunt rupt de lume la munca pot fi contactat iar in viata privat sunt 80% in preajma sotie care macar are posete unde sa il care pe al ei. Eu nu sunt obligat sa imi iau laptopul dupa mine si nu foloesc genti, ghiozdane si eram tot timpul cu tel in buzunar la pantaloni :(. Imi aduc aminte de anii 2004 cand aveam doua, stereo
. Si nici eu nu sunt prea vorbaret la tel 5-10 min pe saptaman gen unde ne vedem diseatra
, live rup