Lifetime la macbook pro..
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

mai demult citisem ca acumlatoarele de la apple se incarca la 80% dupa care mai trebuie tinut 2 ore ca sa fie full.Si la macdbook e asa ?
Cand mi se aprinde indicatorul ca e gata tine 4 ore…( nu de mult l-am cumparat si am facut si formatarea ca sa poata calcula bine durata de viata a bateriei )
Pe site scrie “pana la 5 ore juma. Cand am facut formatarea chiar a tinut aprox atat, si attunci chiar ca l-am tinut in priza.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

“pana la 5 ora juma” e probabil calculat cu brightness-ul la minim, fara airport, bluetooth, fara DVD, cu consum minim de disc si de CPU.

cumva similar cu consumul de la masini scris in reclame.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pina la 5 ore jumatate insemna orice valore intre 0 si 5,30 ore…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Dupa 5 zile de la achizitionare, tine ~4:20 ore ( brightness la jumate, cu internet prin airport ).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

probabil e ca la telefonele mobile care tin nustiucate ore. dar in conditii de ... laborator. cu semnal full si toate cele.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!